Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
www.balkan-handball.com
Каква е состојбата во групата, прашање е дали некој воопшто знае дека има супер куп во средаИма ли вистина во муабетот дека комити нема да одат на СуперКуп во гевгелија?

Значи делувањето на козата можеме да го прогласиме за успешно. Полека но сигурно ја згасна групата.Каква е состојбата во групата, прашање е дали некој воопшто знае дека има супер куп во среда
Распад систем сме, на никој не му е дојдено до навивање.
За жал да,фрлени се копјата , треба целосен ресет.Официјлано соопштение уште нема, групата во моментов е во најлошата ситуација од основањето,убава беше приказната ама се се сруши како кула од карти.Значи делувањето на козата можеме да го прогласиме за успешно. Полека но сигурно ја згасна групата.

Секогаш е така и во најдобрите денови на РК групата имаше слаб период ,ама ова сега е бетер од тогаш.Штета за РК.. Најмалку го заслужуваат ова
www.instagram.com

Ќути.. само што станав од спиење скролам инстаграм и ми се појавува сликава на Михо. Срце ме стрефи у секунда, кнедла ми се заглави у грло. Кога дојдов при себе гледам среќен роденден.Михо денес го прославува својот 80-ти роденден!
Апсолутна икона на клубот, господин во секоја смисла на зборот за сите опинци во ФК и пример како треба да се однесува претседател на еден спортски клуб.
Дефинитивно заслужува уште поголем респект од навивачите и скандирање на неговото име на секој натпревар.
Да имавме еден човек како Михо во фудбалскиот клуб, каде ќе ни беше сега крајот...
Всушност секој клуб во државата да имаше по еден Михајло Михајловски, ќе бевме многу поуспешна спортска нација.
Нека е жив и здрав до 150 години!
Нека е жива и здрава легендата уште 100 години, пошо како поминува времето јасно се гледа дека човекот е вистинско злато во оваа наша Македонија. Да се надеваме дека некогаш некој сличен ќе дојде на чело и на ФК Вардар.