Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нема потреба да го браниш брат, ја стави репрезентацијата пред клубот, уште тогаш требаше да лета.

Баер, Атлетико,Рома, Спортинг, Лајпциг, Комо,Виљареал, Сабах.
Само 3 бода сигурни. :D
Прав си кога викаш слабо со имиња :)
Со Баерн, не со Баер.
Зошто 3 бода? Со Баерн нерешено како и со Атлетико и со Комо таму, од жолтите губиме, не оти се подобри, само не знаеме да играме со смотани екипи.
Дома Рома ќе ја тепаме како и овој Сабахот, а од Лајпциг ќе изгубиме, за Спортинг не знам, накај пораз ми иде.

Со Баерн, не со Баер.
Зошто 3 бода? Со Баерн нерешено како и со Атлетико и со Комо таму, од жолтите губиме, не оти се подобри, само не знаеме да играме со смотани екипи.
Дома Рома ќе ја тепаме како и овој Сабахот, а од Лајпциг ќе изгубиме, за Спортинг не знам, накај пораз ми иде.
Ако останеме до Шо ќе не доминираат 90% од овие, батето не е спремно да игра на 3 дена. А сите видоа дека он ни е слабоста.

Со Баерн, не со Баер.
Јас мислам Лајпциг ќе ги добиеме, а со вакви аматерски екипи ко овие Сабах отсекогаш сме имале проблем, така очекувам да има циркузи со нив. :D
Ако крениме форма и играме како март/април мислам дека имаме шанса со Баерн да направиме нешто дома. Со Атлетико стандард колење и очобол во гости. Спортинг ќе е доста тешка, можеби и најзаебана од сите.

Последно уредено:
9 до 10 бода треба да играме плејоф според статистиката, не ги гледам сигурни тие.

9 до 10 бода треба да играме плејоф според статистиката, не ги гледам сигурни тие.
Е сега, сигурно е дека утре ќе изгрее сонце, се' друго не е сигурно.
Така да што и да биде, треба 10+ бода да имаме.

За жал, стар е.
Мислам дека баш добро ќе легне. За млад го имаме Шешко, ќе може и да учи и да напредува од него. Знаеш кој импакт го имаше Кавани, а камо ли Кејн кој е доктор за ПЛ.

Што сте се уцвикале за ЛШ, сакате да се онадиме а да не влезе. Убав тест да се види до кај сме.
Шузнам, јас имам добро претчуство за првата етапа.

Мислам дека баш добро ќе легне. За млад го имаме Шешко, ќе може и да учи и да напредува од него. Знаеш кој импакт го имаше Кавани, а камо ли Кејн кој е доктор а ПЛ.

Па очигледно на Шешко нареднава сезона ќе му биде тест дали ќе биде прва виолина или ќе треба да гледа околу а овој да биде squad player, што е фер.

Кејн ќе има 34 догодина и ќе си бара плата. Да грее клупа, не знам тешко. Фудбалот што пробуваат да го имплементираат бара нозе у играчите. И разумна плата.
Автоматски споено мислење:

Шузнам, јас имам добро претчуство за првата етапа.

Едино ми е криво Балеба што нема да е фит за Баерн, ќе ни требаат нозе за таа утакмица. И што утакмицата не е барем 2ро 3то коло, пошто ѓупциве не се во меч ритам.

Ако не научи нешто минатата сезона, поголемите утакмици ги играме подобро и поодговорно. Така да, противнициве не се за потенценување.

Па очигледно на Шешко нареднава сезона ќе му биде тест дали ќе биде прва виолина или ќе треба да гледа околу а овој да биде squad player, што е фер.

Кејн ќе има 34 догодина и ќе си бара плата. Да грее клупа, не знам тешко. Фудбалот што пробуваат да го имплементираат бара нозе у играчите. И разумна плата.
Не знам дали ние имаме игра за Шешко? Не знаеме да играме пресинг и да го втераме противникот во 10 метра од гол, каде Шешко и неговата висина ќе доминираат. Он сам не е коњ како Кејн, кој може со двајца на грб да отиде на гол. Ама ние сме далеку од луксуз да го земеш Кејн и да го платиш да му предава занает на Шешко, мало сутра тоа. Ако го продадеме Зиркзе, Матета и нека се бори со противничките балвани.

Со Сабах дома кец како куќа. Све друго нула поена.
Рома ќе ја надуваме, како наивна чукотска девојка :cenzura:

Не знам дали ние имаме игра за Шешко? Не знаеме да играме пресинг и да го втераме противникот во 10 метра од гол, каде Шешко и неговата висина ќе доминираат. Он сам не е коњ како Кејн, кој може со двајца на грб да отиде на гол. Ама ние сме далеку од луксуз да го земеш Кејн и да го платиш да му предава занает на Шешко, мало сутра тоа. Ако го продадеме Зиркзе, Матета и нека се бори со противничките балвани.
Немаме ни скоцкан тим за Шешко, погледни ги бековите, неможат прецизен центар шут да направат.

Немаме ни скоцкан тим за Шешко, погледни ги бековите, неможат прецизен центар шут да направат.
Твојот омразен Шо е единствен бек кој знае да шутне топка :D Тоа што е тежок и слабо подвижен друга работа.
Мазрауи појма нема од центаршут, Дало:pos:, ако ја погоди трибината добар е, инаку пробува да центрира што е поштено поштено.
Гревови сме на таа тема. Доргу појма нема со топка, Диало мота нешто, све у свему жалосно накај трагично.
Ама па и вие фановите, се некои атеисти:cenzura: па палете свеќа пред секоја утакмица, помолете се. А не вака на голо чекате победа.

Back
На врв Bottom