Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека Владата треба да го послуша проф. Д-р Христијан Мицковски и да ја намали акцизата на горивата.

18368.jpg

Види дебил.

• Хаха
Reactions: Syn
И ја‘ сум „коса црта„ на „република нашата земјата„ и немам дадено никаква поддршка за Трампета. Мицика нега зборува само во негово име, не во името од сите кои живеат во „северната„ биртија.

Денес утрово кога станав имав прекрасен и пријатен сон, сонував дека сме биле прва економија во Европа, и кога се разбудив се сетив дека сме само трети во Европа...
После тресењето на вакви идиотски будалаштини кога ќе се врати ликот повторно да биде професор, само не знам кој студент сериозно ќе го свати ...

Мислам дека Владата треба да го послуша проф. Д-р Христијан Мицковски и да ја намали акцизата на горивата.

Прегледај го приврзокот 485802
Почекај малку...Ќе има мерки....Чекаат нафтата да ја кренат 150 денари, па ќе донесат мерки, 3,7 денари од акцизата ќе скинат....

Е море Македонче....

Види дебил.
Ne deka mu e gajle na Trump, iako e prilicno zamerliv ako nekoj ne go velicha, no Micko treba da pazi vakvi izjavi koga e verojatno deka Democratite ke pobedat naredni izbori vo USA.

Ne deka mu e gajle na Trump, iako e prilicno zamerliv ako nekoj ne go velicha, no Micko treba da pazi vakvi izjavi koga e verojatno deka Democratite ke pobedat naredni izbori vo USA.
Можат кур само да пушат тие педеро-муслимани.

bash me interesira shto ke kazat sds Pehcevo, sho nivniot bivsh lider Dimitar Grubi Kovacevski gi dupi na fb,od koga e vo parlament prv negov nastap na govornica, ama na fb:(;)

bash me interesira shto ke kazat sds Pehcevo, sho nivniot bivsh lider Dimitar Grubi Kovacevski gi dupi na fb,od koga e vo parlament prv negov nastap na govornica, ama na fb:(;)
Koga gleas deka zloto sds i dpmne se na ista branova dolzina, odma znaes koj ke go jade od data centrite a koj debelo ke se omrsi. Sekako za ovoj pust narod ni ova nema da e wake up call, se osvestuvame na momenti samo koga ke e kasno, kako so Kochani, i posle pak po staro dodeka eden den na cela drzava ne ni se desi Kochani.

Не може да забеш слободоумен Македонец.

Ваква мобилизација кај народот имаше само кога се одбранивме од мигранти.

Фул Вмро пуштени на најјако твитаат, зборат, држат седници се борат, објаснуваат за дата центрите. Очигледно газдите многу ветувале.
Najaki se, idat na gemini ili bogznae kade i generiraat komentari i posle se objasnuvaat demek stvarno oni se razbiraat, kakvi podanici imaat partiive stvarno ne mi e jasen toj proliv od mindset sto im e u toa glavite shuplivi.

Tuka se sekako i karikaturata ljupce zlatev, 5% mozok, 95% svinska mast, i shtrbaviot zikov gledam se aktiviral, mu ebam toa bezkletocniot organizam, kako bolva e sto se bori za zivot majkata da mu ja ebam umrena neumrena seedno iskren da bidam.

Back
На врв Bottom