- Член од
- 17 јули 2024
- Мислења
- 295
- Поени од реакции
- 490
Не сакам пребрзо да носам одлуки, ама и Татар нешто ми вели дека нема да го дочека денот да заигра за нас! Ај да почекаме да видиме што и како ќе биди
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova me bendisa si ja priznava greskata nekoj spomena ponazad uste eden ke pustele to me bendisva, poarno sega gledas ne ti cini pusti go ne go drzi ne e za parite kolku od princip sekoj ima pravo da zgresi i za toa ima vreme I da se popravi so po brzo

Ама цело време истото го зборам дека чоекот знај шо прај и ова му е пракса. Во Металург поминаа кој знај колку играчи, неможиш бројот да му го запишиш дури да најди постава. Се ќе биди во ред луѓе уживајте во ракометот, сезоната само шо почна. Ќе си гледаме ракомет, еден тон утакмици има пред нас. Шо ви се дешава не знам. Наместо ние да земиме онде пред Општина камп да крениме да ни напрат сала изгоревме некни цела публика пафкаше со карти, со тетратки, со лепези, ние се мешаме во манџата, пипер и сол фрламе.Оти ве чудат вакви потези… Па Лино истото во Металург го праеше на времето. Носеше по 10 странци пред почеток на сезона и пола го бркаше уште на сред сезона.
Поарно да ги избркат уште непочнати, отколку да имаме епизоди како Пјеховски, Цикатич и компанија шо јан преседија цела сезона на трибина а ти се брои во состав.
Сигурно никој не очекуваше дека ќе останиме со 5 средни бекој.
Ќе донесат среден бек за брзо колку шо имам инфо. Котар изглеа ќе биди ослободен од обврските исто како овај босанецот.
Мене не ме плаши та позиција, тука го имаме Павле, го имаме Колакович, го имаме Мирче и на крај и Фитиљо тука покрива. Поќе ме плаши то шо неаме класичен десен бек шутер и голман шо ќе го биди константен. Никучо и иранецот не ми се константи голмани. Еден натпревар ќе имат по 10 одбрани па после на 5 наредни по 3 едвај двата имат.
Остајте го старио да си ја брка работата. Шо да му прај и тој во Јуни донесен, кој играчи да го селектира во Јуни?
Ќе се носат сеа вака рандом слободни играчи па тој шо ќе се погоди ќе остани.
За наредна сезона ќе видиме шо ќе се донеси. Знам дека веќе се контактирани еден хрватски репрезентативец и многу солиден голман за наредна сезона.
Take it easy
Taka e Апансас jas samo info dadov ama vo pravo si ! Pozdrav do VasicotЈа згреши темата другар. Ова не е фанклуб на Охрид.
Да не одиме офтопик безпотреба.
Ваквите ваши изјави на овој форум се непотребни. 90% од луѓето кои сме тука се познавачи на ракометната игра и секако ги валоризираат вашите напори и заложби за клубот. Кој знае да види, уште некни ги воочи разликите во играта и во однесувањето на играчите по доаѓањето на Лино и кој сака и шо сака нека збора, разликата е евидентна. Другите се профили кои претежно пишуваат тука водаејќи се од некој необјаснет каприц кој неможат ни тие самите да си го сфатат. Но претежно есенцијалните гласови се муабети пуштани од луѓе кои се нешто во ракометот, а денес не се вмешани во работата на клубот. Еден имавме вчера Калешо, кој се лижи на управата, а зад грб збора шо сака бидејќи не бил доволно ценет и не добил доволно големи заслуги како други поединци како Нашоку, Абдула итн. А другиот е Бранислав кој не застанва од глупости зборање низ градов.Ве читам и неможам да ви се дочудам, Котар ќе бега, овој ќе бега, оштета толку, оштета онолку.
Како прво Котар не е на листата за бегање, Серафимов не играше поради повреда на натпреварот со Партизан, оштета е платена само за Татар. Тој шо го прати Лино, а посебно тие шо се во ракометот подолго, знат дека стилот на работа на Лино е захтевен и уште од почеток Лино самиот кажува доколку сакаш да соработуваме, мора да се следиме едни со други. Во најдобрите денови на Металург играчи секоја недела се вртеле нови, кој на проба, кој на краток договор. Остајте го чоекот да си работи, затоа што резултатите и кариерата која ја има Лино, не е дојдена од нигде никаде, напротив ради неговото знаење.
Доста те со негативности, дајте сите како една целина да придонесиме за повеќе убави работи за овој град, доста е од омрази, треба заедништво.
Почит према вашата работа, не ги земај овде коментарите во предвид освен на неколку поединци поќето "познавачи" зборат или од инает или така му текнало. Терајте напред!Ве читам и неможам да ви се дочудам, Котар ќе бега, овој ќе бега, оштета толку, оштета онолку.
Како прво Котар не е на листата за бегање, Серафимов не играше поради повреда на натпреварот со Партизан, оштета е платена само за Татар. Тој шо го прати Лино, а посебно тие шо се во ракометот подолго, знат дека стилот на работа на Лино е захтевен и уште од почеток Лино самиот кажува доколку сакаш да соработуваме, мора да се следиме едни со други. Во најдобрите денови на Металург играчи секоја недела се вртеле нови, кој на проба, кој на краток договор. Остајте го чоекот да си работи, затоа што резултатите и кариерата која ја има Лино, не е дојдена од нигде никаде, напротив ради неговото знаење.
Доста те со негативности, дајте сите како една целина да придонесиме за повеќе убави работи за овој град, доста е од омрази, треба заедништво.
@sterjevbojan
Дали конечно ќе се отвори фаншопот на клубот во склоп на спортската сала ( по дислоцирањето на фитнес Универзал ) за брзо?
Ваквите ваши изјави на овој форум се непотребни. 90% од луѓето кои сме тука се познавачи на ракометната игра и секако ги валоризираат вашите напори и заложби за клубот. Кој знае да види, уште некни ги воочи разликите во играта и во однесувањето на играчите по доаѓањето на Лино и кој сака и шо сака нека збора, разликата е евидентна. Другите се профили кои претежно пишуваат тука водаејќи се од некој необјаснет каприц кој неможат ни тие самите да си го сфатат. Но претежно есенцијалните гласови се муабети пуштани од луѓе кои се нешто во ракометот, а денес не се вмешани во работата на клубот. Еден имавме вчера Калешо, кој се лижи на управата, а зад грб збора шо сака бидејќи не бил доволно ценет и не добил доволно големи заслуги како други поединци како Нашоку, Абдула итн. А другиот е Бранислав кој не застанва од глупости зборање низ градов.
Ние тука како форумџии во иднина единствено е шо треба да започниме некоја иницијатива за подобрување на инфраструктурата, да поможиме да се изврши некој притисок да добиеме сала и барем за в Среда да ни пуштат малку ладење ако воопшто постои таков систем во салата...
Од мене голема поддршка и само напред, сезоната е пред нас и верувам дека ќе уживаме во сериозен ракомет.
Секоја почит брате кон тебе дете на место си да си здрав и жив одиме само јако до крај со госпо напред сложно до многу успеси за битола и за сите насОтворено ќе зборувам затоа што нема потреба да се лажиме, фаншоп воопшто не е ни за брзо време во план да се отвори. Чаршиски муабети се и тоа.
Просторот кај теретаната ќе биде поврзување на двете трибини, односно ходник, кој според новите пропозиции, правилници после несреќата во Кочани, тој дел мора да биде отворен.
Што се однесува до фаншоп, фаншоп постои во online верзија, самите нарачки стигаат од минатата година најдоцна за 48 часа. Покрај online нарачките има опција пред натпреварите од Регионална лига, Лига Европа и дерби натпреварите да се купат дресови, тренерки, поло маици, маици, капа и пред спортската сала.
Јас сакам и ќе сум отворен секогаш, тој е мој начин на функционирање, за мене најбитно е да има единство и почит, а најмалце е битно дали сум пишал некаде на форум и кометнар. Сите сме луѓе од крв и месо, едноставно најбитно ќе е само да ја победиме битката да се поддржуваме и да сме заедно. Таа битка кога во Битола ќе се добие, ќе биде рамна на титула, односно нашиот град ќе напредува и уште во многу сектори.
Сметам дека е голема грешка шо не се отвара фаншоп во рамки на спортската сала. Многу по-професионално делува и ќе биди полн погодок клубот да си има официјална продавница, отколку да се продава пред сала во текот на натпреварите.Отворено ќе зборувам затоа што нема потреба да се лажиме, фаншоп воопшто не е ни за брзо време во план да се отвори. Чаршиски муабети се и тоа.
Просторот кај теретаната ќе биде поврзување на двете трибини, односно ходник, кој според новите пропозиции, правилници после несреќата во Кочани, тој дел мора да биде отворен.
Што се однесува до фаншоп, фаншоп постои во online верзија, самите нарачки стигаат од минатата година најдоцна за 48 часа. Покрај online нарачките има опција пред натпреварите од Регионална лига, Лига Европа и дерби натпреварите да се купат дресови, тренерки, поло маици, маици, капа и пред спортската сала.
Јас сакам и ќе сум отворен секогаш, тој е мој начин на функционирање, за мене најбитно е да има единство и почит, а најмалце е битно дали сум пишал некаде на форум и кометнар. Сите сме луѓе од крв и месо, едноставно најбитно ќе е само да ја победиме битката да се поддржуваме и да сме заедно. Таа битка кога во Битола ќе се добие, ќе биде рамна на титула, односно нашиот град ќе напредува и уште во многу сектори.