Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Божем лесен распоред имаме на старт, се фалеа... Ова ќе испадне ко со хендикеп да ја почнеме сезоната, со -10 бода.
Најдобро што можат сега да направат е да го искешираат Хол, ама шансите за тоа се 1%. Веројатно овој Балде ќе биде, еве не стартувал за Барса вечерва.
Кој знае можеби ќе изненадат ко со Тилеманс.

Не ја сваќам поентата да преплаќаш за Балеба и Сантош а да нејкеш за лев бек, очигледно очекуваат Лук Шо да е главен играч сезонава.
Кои патетични аматери.

Не ја сваќам поентата да преплаќаш за Балеба и Сантош а да нејкеш за лев бек, очигледно очекуваат Лук Шо да е главен играч сезонава.
Кои патетични аматери.

Лукхурст.

Знам дека повеќе шпекулира овој али исто го тврдат и Романо и Орнстин.
Романо викаше дека Скели не сака да го напушти Арсенал и Артета дека не го дава. Еве и стартуваше на првиве 2 утакмици за Арсенал така да не верувам дека Арсенал сака да го продаде.

Романо викаше дека Скели не сака да го напушти Арсенал и Артета дека не го дава. Еве и стартуваше на првиве 2 утакмици за Арсенал така да не верувам дека Арсенал сака да го продаде.
Небитно ми е дали ќе е Скели или било кој друг, битно е да фрлат пари и да донесат квалитетен лев бек.
Да не ни дува промаја на левата страна е сега дали тоа ќе е Скели, Раум, Хол или некој сосема друг небитно ми е.
Проблемот е што нашите експерти одлучиле да не даваат повеќе од 50 мил за таа позиција која им е логиката кој знае.

Ако се одлучат за Балде и можеби е исправно да се проба со позајмица па ако е како што треба да се откупи договорот, зошто мислам дека Барса ќе не насамари 50+м евра.

Реално не сум го гледал многу минатава година, има поделени мислења во однос на неговите дефанзивни перформанси така да...

Ако се одлучат за Балде и можеби е исправно да се проба со позајмица па ако е како што треба да се откупи договорот, зошто мислам дека Барса ќе не насамари 50+м евра.

Реално не сум го гледал многу минатава година, има поделени мислења во однос на неговите дефанзивни перформанси така да...
Нема друга опција или ова или дебелкото цела сезона

Нема друга опција или ова или дебелкото цела сезона
Има али овој им е поевтин каде и да појдат по било кој друг ќе им бараат над 50 мил.

Вила ќе оди по Нико Џексон од Челзи како што ми гледа работава.
Ќе видиме се вративме околу Матета две години, иначе има шпекулации дека Џексон може и кај нас да заврши.

Back
На врв Bottom