Ke igramo na turnir u Bitola ke igrav i pelister mzt i tft mi prvo roster da ga sklopimo toj ni e po bitnoДобро би било некоју пријатељску да изиграмо сс некој солидан клуб пред сезонски
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke igramo na turnir u Bitola ke igrav i pelister mzt i tft mi prvo roster da ga sklopimo toj ni e po bitnoДобро би било некоју пријатељску да изиграмо сс некој солидан клуб пред сезонски
Na koj datum pocnue sezona
У Италију еZnae li ga nekoj marko milovanovic sto igrase u mzt i lani malce u madzari dali e slobodan igrac dobar bi bija on mlad e perspektivan
Автоматски споено мислење:
I dali prati nekoj repku ovj spanac super igraci vikaja mzoes rajt od armani e naturaliziran strasan centar
Kude nas na pola da e od toj super ke eДај шта даш, иначе солидни бројке у Гостивар, 10 поена и 5 скока просек.
Realno mi ss stajica krstevskoga i gjuroskoga i ne znam maksim dali ke ostane imamo 4 super makedonski igraci svi su bivsi ili jos su reprezentativci stevanovic e isto odlican sto vikas ti da se pogodiv tija 2 stranca da bidev klasa i super ke e ekipaРенато е увек играја борбено и добар играч е.
Сс македонски играчи смо океј треба странци да се убодев што ќе направив разлику да су класа подобри а не на исто ниво.
Solidna e ekipa ke mozemo u borbu za top 4(Странац)
(Странац)
Стевановиќ
Стајиќ
Ѓуроски
Митевски
Бојан Крстевски
Ренато Димитриевски
Филип Стојановски
Алек Петкоски
Еве га мање више ростер
Ако се погодив и тија два странца све освен финале ке биде неуспех. Реално не гледам посилну екипу од нас освен Мзт(Странац)
(Странац)
Стевановиќ
Стајиќ
Ѓуроски
Митевски
Бојан Крстевски
Ренато Димитриевски
Филип Стојановски
Алек Петкоски
Еве га мање више ростер