Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Gi pratam posledno hrvatite na aerodrom pa sega po avtopatista go silat komarot torcida se mislam deka do nova godina ke padni zrtva ic ne e na arno tamu rabotata izlegva od kontrola na sekoe nekoja sacekusa ke si ja cukaat glata samo dali bbb,torcida ili armada.

Vcera gledam Slovenia i tamu interesno derbi aj tepacka nadvor pirotehnika I padnato zname najcudno mi bese skandiranjeto ubij ubij ne znaev deka do tolku I tamu se mrazat green dragons so viola

Денеска постои можност да се сретнат Делије и Торцида по пат, едните идат за Плзен другите за Краков. 19:00 час почнуваат и двете утакмици на Цз и Хајдук. Постои можност некаде Австрија, Чешка или Словачка зависи рутата по која ќе идат али им се укрстуваат.

Денеска постои можност да се сретнат Делије и Торцида по пат, едните идат за Плзен другите за Краков. 19:00 час почнуваат и двете утакмици на Цз и Хајдук. Постои можност некаде Австрија, Чешка или Словачка зависи рутата по која ќе идат али им се укрстуваат.

И Панатинаикос денеска гостува во Чешка

Torcida se brojni, a Delije gi napagjaat drugite na nebitni utakmici koga ima malku protivnicki navivaci

tie veke si go imaat presmetano toa slucajno mozno sreknuvanje. Najpametni igraci se vo igrava, najgolemi kalkulatori, za lukavstvo,10 godini se pred hrvatite

Хрвативе генерално ги добиваат Делије освен ако ја одземеш Атина 2015.
Делије се соберат на плоштад пример Келн или Плзен 5.000 души и никој ништо не им може додека БББ идат одберена екипа и на ризик пример беше Атина 2023 и Сплит 2025.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom