- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 11.092
- Поени од реакции
- 10.220
Очекував Шешко да го видам да добие минути, ама како што гледам и тој некако ми е млитав со повредиве. Нели повреда имаше од крајот на сезоната, а до враќањето назад направил мускулатура. Му треба прописни припреми за да фати јак ритам и да поентира како што се очекува. Сега пак ќе има забавен процес на минутажа...
Маунт да не зборувам...секои припреми ми дава лажна надеж и мора да се повреди. Повлечен поради претпазливост, а не тренира цела недела...
Се надевам Керик мисли како нас...на лев бек и уште еден среден играч па да биде трансфер летово горе долу прифатливо.
А баш поради првиов дел од постов со Шешко мислам дека и уште еден бекап во нападот можеби ни е потребен.
Маунт да не зборувам...секои припреми ми дава лажна надеж и мора да се повреди. Повлечен поради претпазливост, а не тренира цела недела...
Се надевам Керик мисли како нас...на лев бек и уште еден среден играч па да биде трансфер летово горе долу прифатливо.
А баш поради првиов дел од постов со Шешко мислам дека и уште еден бекап во нападот можеби ни е потребен.