Mrs be suquk koj ti kazuva tebe pa sto odgovoras ko zeleno magareabe ne tresi zeleni i sam znaes deka lazes ,
ti kazaa do sega 3 ca i pak isto teras . moze i te odbile pa sega lecis frustracii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mrs be suquk koj ti kazuva tebe pa sto odgovoras ko zeleno magareabe ne tresi zeleni i sam znaes deka lazes ,
ti kazaa do sega 3 ca i pak isto teras . moze i te odbile pa sega lecis frustracii
ти си зелен шиптар' ,и тоа шо викаш мене ми е под чест да зборам со вакви неписмени,Mrs be suquk koj ti kazuva tebe pa sto odgovoras ko zeleno magare
Sto mesas Albanec sto tise krivi tije kaj znaes sto sum jas suqukти си зелен албанец' ,и тоа шо викаш мене ми е под чест да зборам со вакви неписмени,
поздрав шиле..’
Pa jas kazuvam sto pati na koj status sum koja god nikoj odgovorDALI NEKOJ PODIGNAL PASOS KOJ SE SLIKAL VO 5 TI MESEC VO KONZULATOT VO BITOLA?
I ne se prepukuvajte tuka ova e forum za informaci za da si pomognime site !
ти му веруваш дека е на финална со преписка 2024?DALI NEKOJ PODIGNAL PASOS KOJ SE SLIKAL VO 5 TI MESEC VO KONZULATOT VO BITOLA?
и тоа пази 7 месец му стоело такати му веруваш дека е на финална со преписка 2024?
4-5 месеци ѕвони прашајDALI NEKOJ PODIGNAL PASOS KOJ SE SLIKAL VO 5 TI MESEC VO KONZULATOT VO BITOLA?
не не е точно,Ново!!!
Секој кој има поднесувано за Бугарски Пасош во периодот од 2000година до 2020година со происход од ДАБЧ(без разлика дали бил одбиен за пасош) нека ме бара за повеке инфо лично!!! не вракам на коментари !!!
Може да добиe и земе за многу брзо време Постојана бугарска лична карта Доживотна со која после третата година го следува
Dali e ova tocno nekoj si aleksandar pandev
секој кој сака да извади зелена карта за бг, треба да докаже потекло пред дабч, а за државјанство не треба дабч директ во правда со сите документи вклучивајќи ги и документите со кој докажува потеклоне не е точно,
прво тие произходи се за апликација за државјанство што нашите ги зимаа а не за постојано место живеење(на нив не пишува - да послужи пред дирекција миграција за постојанно пребиваване бг).
порано тоест пред 2020 имаше два вида и обично нашите од македонија го вадеа тоа за државјанство, што не е случај за русија и украина каде што они вадат две за постојано пребиваване и државјанство.
ете у кратки црти што е .
и главо има два типа на произход документне не е точно,
прво тие произходи се за апликација за државјанство што нашите ги зимаа а не за постојано место живеење(на нив не пишува - да послужи пред дирекција миграција за постојанно пребиваване бг).
порано тоест пред 2020 имаше два вида и обично нашите од македонија го вадеа тоа за државјанство, што не е случај за русија и украина каде што они вадат две за постојано пребиваване и државјанство.
ете у кратки црти што е .
Автоматски споено мислење:
секој кој сака да извади зелена карта за бг, треба да докаже потекло пред дабч, а за државјанство не треба дабч директ во правда со сите документи
2023 se usteNeka promena mozda,da ne gledaju 2024
Ja sam broj
- Образувана преписка N:2031/2024. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.