Фан клуб - РК Вардар

кој беше ова хехе?

Attachments

• Screenshot_20260805_211337_Chrome.jpg
    Screenshot_20260805_211337_Chrome.jpg
    156,9 KB · Прегледи: 145
Фадуил полека го зафаќа црвено-црната треска! Каков тандем со Јака:)

Автоматски споено мислење:

Ми се свиѓа изјавава...

Последно уредено:
Денес со песни и убава атмосфера е означен крај на подготовките во Маврово, сега следуваат турнирите во Струга и Охрид.

Рк Вардар повторно потврдува дека е чиста спротивност на фудбалскиот клуб, треба да се засрамат имбецилите од ФК и да земат пример како треба да изгледа и функционира еден спортски колектив.

Браво за дечките кои знаат што значи дресот на Вардар и се трудат да го бранат најдобро што можат.
Треба и ние како публика повеќе да ги наградиме, без разлика на резултатите, дефинитивно заслужуваат полна сала оваа сезона.

Денес со песни и убава атмосфера е означен крај на подготовките во Маврово, сега следуваат турнирите во Струга и Охрид.

Рк Вардар повторно потврдува дека е чиста спротивност на фудбалскиот клуб, треба да се засрамат имбецилите од ФК и да земат пример како треба да изгледа и функционира еден спортски колектив.

Браво за дечките кои знаат што значи дресот на Вардар и се трудат да го бранат најдобро што можат.
Треба и ние како публика повеќе да ги наградиме, без разлика на резултатите, дефинитивно заслужуваат полна сала оваа сезона.
Нема збор за тоа! Се надевам дека и Комити ќе се пренасочат 100% кон РК, па да има луди фешти во сала!

Мислења за сезонските и нивната цена? По мене сосема коректна цена, единствена замерка што е лимитирана само на групната фаза ЛШ, можеле малце поскапа да ја стават ама да опфаќа и понатамошни фази во ЛШ или ЛЕ

Мислења за сезонските и нивната цена? По мене сосема коректна цена, единствена замерка што е лимитирана само на групната фаза ЛШ, можеле малце поскапа да ја стават ама да опфаќа и понатамошни фази во ЛШ или ЛЕ
И во минатото беше така, сезонските важеа само за групната фаза од ЛШ. За осмина-финале, четврт-финале итн. се купуваше карта посебно. Единствената предност беше што можеше тие што поседуваат сезонски да си ги откупат истите седишта.

По неатрактивните утакмици сигурно ќе ги играме во Расадник, верувам како група повеќе ќе се посветиме на ракометот и ќе имаме фешта во салата како во старите добри времиња.

И во минатото беше така, сезонските важеа само за групната фаза од ЛШ. За осмина-финале, четврт-финале итн. се купуваше карта посебно. Единствената предност беше што можеше тие што поседуваат сезонски да си ги откупат истите седишта.
Не сум купувал сезонски затоа не знам како било тогаш меѓутоа мислам дека е исправно да има некои промени да биде буквално за цела сезона и во меѓународни натпреварувања. Во минатото беше и поразличен форматот на ЛШ, не беа само 3 утакмици дома. Како и да е заслужуваат полна сала момците, за разлика од индијанците у ФК.

Нема логика членските карти да се со идентична цена за сите блокови. Би било разумно за одредени блокови цената да биде пониска се со цел што повеќе луѓе да имаат прилика да си купат карти, нема баш секој 150 евра за две карти посебно сега после летни одмори кога сите се максимално истрошени.

Back
На врв Bottom