- Член од
- 9 февруари 2024
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 5
Kako sam procitao po raznim forumima,grupama izgleda da su stigli do NOVEMBAR 2023 god,da li se nekome menjao status u skorije vreme ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уверение подигнуваш, адреса ти треба за лична карта и пасош имаш службена на леге 6 таму ќе ти кажатDali pri podiganje na udostoverenie vo Ambasada vo Skopje moze samo da se podigne istoto ili mora i adresa za registracija?
neDa li je opet pao sajt za proveru statusa?
DaDa li je opet pao sajt za proveru statusa?
Meni se promenio na finalen pre par dana intervju krajem Aprila u Nisu u konzulatu predmet mi je Novembra zavedenKako sam procitao po raznim forumima,grupama izgleda da su stigli do NOVEMBAR 2023 god,da li se nekome menjao status u skorije vreme ?
Mozhe li broj na aplikacija, t.e. prepiska da kazhesh.Meni se promenio na finalen pre par dana intervju krajem Aprila u Nisu u konzulatu predmet mi je Novembra zaveden
Дали некој успеал да пронајде стара матична книга од 1940-1944, од бугарски архив ми рекоа дека немаат во матично кај нас исто
nema ne cuvaat takvi rabotiАвтоматски споено мислење:
Da probash ushte vo arhivite vo Makedonija da ne ima neshto tamu. Ama ne sum siguren dali ima. Neka spodeli nekoj iskustvo ako baral. Jas koristam dokument od 1944 godina, no go imav doma po fioki.
Mozhe li broj na aplikacija, t.e. prepiska da kazhesh.
208**/2023Mozhe li broj na aplikacija, t.e. prepiska da kazhesh.
Mozhe ako e od Bugarija ili od bugarskata crkva.Дали може со извод на венчани од прадедо и прабаба да се извади државјанство?
може ако е свидетелство за свето венчание од бугарска екзархија во оригиналДали може со извод на венчани од прадедо и прабаба да се извади државјанство?
за докажување потекло треба воени книшки, свидетелство од бг црква крштевки , венчаници умреници или документи заверени од архиви во бгДали може со извод на венчани од прадедо и прабаба да се извади државјанство?