- Член од
- 3 јули 2026
- Мислења
- 43
- Поени од реакции
- 65
Gezuar vllaGezuar!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gezuar vllaGezuar!
![]()
Мене само ме интересира која е причината да не дозволуваат да се земат примероци од водата
Еве овие од форумот тостери и слични да кажат зошто не би дозволиле на ИЈЗ да земат примерок, да испитаат да им помогнат да имаа вода за пиење. Нели се правдаа дека не биле еманципирани, образовани вака-така бидејќи во Југославија системот го зеабавал. Што е сега проблемот?![]()
Премногу почна да се фокусира јавноста и медиумскиот простор на неписменост во државно управување и корупција (после труење на 4000 луѓе во Гостивар и прашања околу тоа што се направи со 7 милиони Евра од фонд наменети за чистење на водата во Гостивар од Швајцарија). Сега мора малку да се одвлече внимание, побрзо да се подзаборави.Во Липково именуваа населба Командант Тели

Точно шо е битно. И мајка му на Скендербег се викала Воислава ама шо е битно!?Na albanski e Satapetka, ama ne mi e jasno zoshto toa selo e tolku vazhno?

HustlingОд 350.000 корисници на пензија 70.000 се со живеалиште на Косово, никад немаат ни со денар придонесено за пензискиот фонд, ги добија пензиите за време на Али Ахмети, исто ко што добиваат лекови крадени од болниците овде.