Станови во Скопје, совети за купување.

• Креатор на темата Креатор на темата StarDrom
  • Време на започнување Време на започнување
https://faktor.mk/ako-plakjate-2500...anok-na-imot-grad-skopje-pravi-novi-presmetki

Да не бевме пички ко што сме сите до еден, ќе искочевме на улица да им ебеме матер и прво да си одат по Арачиново и Чаир да си наплатат данок во последните 40 години што не е наплатен па после се друго.

„Одлично„!

Пацовите од Град Шкупими сега си имаат законска основа за покачување на даноците, повикувајќи се на покачените цени од становите (!!!), а притоа ги боли „стапот„ што цените се надувани од познати причини...ама битна е законската формалност, а не лажните вредности!

Ако, пак да си ги гласате...

Колку денови се потребни во Македонски катастар(не само Скопски туку и еве да речеме Велешки) да се префрли сопственост од продавач на купувач (во пракса) кој има искуство да ми каже, не теоретски и бла бла муабети.

Во пракса, ако е чиста недвижноста, после поднесувањето од нотарот на документите, некаде 2 недели.
Вп Велес треба да е многу побрзо.

Колку денови се потребни во Македонски катастар(не само Скопски туку и еве да речеме Велешки) да се префрли сопственост од продавач на купувач (во пракса) кој има искуство да ми каже, не теоретски и бла бла муабети.
мајка ми по смртта на татко ми чекаше 4-5 год. да се смилуваат од општинската администрација во велес да го започннат процесот

мајка ми по смртта на татко ми чекаше 4-5 год. да се смилуваат од општинската администрација во велес да го започннат процесот
Ццц чоече еј… Значи да си немаш работа со документи вадење во државава.

Back
На врв Bottom