Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако не рачунаат сериозно сезонава на Лејси, боље да го пуштат на позајмица у чемпионшип.

Маунт штета што е стаклен, баш има движење, енергија и квалитети за 8ца.

Сантош има топ пас техника, сигурен на топка, ама некако не е премногу мобилен.

Добар гол на Zirkzee, пријателскиве треба Арена да ги зема, на линкови заникаде е. Иначе Baleba одличен ќе биде за тимов.

Зиркзе има фудбал у него, ама ко напушен е, 0.5 брзина е, башка млитав. Нека фати Италија дур може, не е за во Англија.

Балеба + Сантош би биле топ двоец :)

Одличен натпревар , пред се младите покажаа одлична игра.

BREAKING:

It is sounding like there is an element of POSITIVITY around Manchester United’s chances of signing Aurélien Tchouaméni! Although there have been reports he has agreed a new contract with Real Madrid, that does not square with a belief the Spanish club are open to SELLING HIM. #MUFC [@sistoney67]

Real Madrid working on deal to sign Rodri from Manchester City. Clubs not yet in talks but #RMFC now operating on basis of midfielder joining this summer. #MCFC still hope #Spain captain stays with/without new contract. W/ @MarioCortegana @TheAthleticFC

Еве од Орнштајн. Нема зошто да им е Чуамени покрај Родри.

Последно уредено:
Ми се допаѓаат и Амас и Камасон. Топ бекчиња може од нив да излезат.

Третово засилување во средината ќе зависи од можноста да се доведи Чуамени. Ако има и најмала шанса ќе го чекаме да го доведиме, ако не ќе се оди на резервна опција.

Сандер Берге ми е сличен профил на играч како Керик, само не на тоа ниво што беше Керик, изгледа конфорен на топка и мислам дека би можел да има улога во тимов.
Каде ќе ја гледате утакмицава денес, ми истекол MUTV субскрибшнот па барам фрее алтернатива, линк некој да пушти?

Добар гол на Zirkzee, пријателскиве треба Арена да ги зема, на линкови заникаде е. Иначе Baleba одличен ќе биде за тимов.
Батали линкчиња/претплати

Имате тема ИПТВ на форумов побарајте странска листа (90% од нив траат и по неколку месеци/години и имаат МУТВ плус милион други кај што може да гледате за викенди ако немате арена)

Сакаш на телефон на компјутер директ на телевизор небитно секаде ќе коже да гледаш

BREAKING:

It is sounding like there is an element of POSITIVITY around Manchester United’s chances of signing Aurélien Tchouaméni! Although there have been reports he has agreed a new contract with Real Madrid, that does not square with a belief the Spanish club are open to SELLING HIM. #MUFC [@sistoney67]

Real Madrid working on deal to sign Rodri from Manchester City. Clubs not yet in talks but #RMFC now operating on basis of midfielder joining this summer. #MCFC still hope #Spain captain stays with/without new contract. W/ @MarioCortegana @TheAthleticFC

Еве од Орнштајн. Нема зошто да им е Чуамени покрај Родри.
Ова со Чуамени тера накај шпанска сапуница да е и влечкање до дедлајн. Завчера ќе го продаваа, вчера потпиша нов договор, денес се отворени за да го продаваат повторно. Оди најди му нзс.

Back
На врв Bottom