Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сандер Берге ми е сличен профил на играч како Керик, само не на тоа ниво што беше Керик, изгледа конфорен на топка и мислам дека би можел да има улога во тимов.
Каде ќе ја гледате утакмицава денес, ми истекол MUTV субскрибшнот па барам фрее алтернатива, линк некој да пушти?
Батали линкчиња/претплатиДобар гол на Zirkzee, пријателскиве треба Арена да ги зема, на линкови заникаде е. Иначе Baleba одличен ќе биде за тимов.
Ова со Чуамени тера накај шпанска сапуница да е и влечкање до дедлајн. Завчера ќе го продаваа, вчера потпиша нов договор, денес се отворени за да го продаваат повторно. Оди најди му нзс.BREAKING:
It is sounding like there is an element of POSITIVITY around Manchester United’s chances of signing Aurélien Tchouaméni! Although there have been reports he has agreed a new contract with Real Madrid, that does not square with a belief the Spanish club are open to SELLING HIM. #MUFC [@sistoney67]
Real Madrid working on deal to sign Rodri from Manchester City. Clubs not yet in talks but #RMFC now operating on basis of midfielder joining this summer. #MCFC still hope #Spain captain stays with/without new contract. W/ @MarioCortegana @TheAthleticFC
Еве од Орнштајн. Нема зошто да им е Чуамени покрај Родри.
@sistoney67 again today:
‘It seems Real Madrid are willing to discuss Aurélien Tchouaméni’s situation.’ #MUFC