Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
сериозен си?
10 немат да се продает со оваја цена.
Лани беа 3000, некако набрзина е скокот.
Попаметно ќе е со пониска цена количина да продает, ама ваљда умни се за толку.
Инаку денес стартFB_IMG_1784919848189.jpg

нека кажат дека цената е првенство,регионална,куп,дрес,сите утакмици до финале ехф куп не е лоша цена
како прво, ниту некаде пишит, ниту некаде е објавено продажба на сезонски.
Ти како член близок до управа прашуваш или ни кажуваш дека ќе биде 6000ден.?
Или пак се распрашувате дали би прошла сезонска од 6000ден кај охриѓани?

+ gratis karanje za stolce i vlez (poso ke imat visok karti pusteno ili obezbeduvanjeto ke si resit da si pustat nivni lugje bez karta) na utakmicite so Pelister, Vardar, eventualno Partizan vo seha i od 1/4 finale evropski kup :aplauz:

A i da i dres da ne zaborajme, ist od lani hahaha

Ќе кажет од ко ќе почнит сезонава.

Ак требит и 9 нек е, само да имат за плата редовно :sekcza:
Neka e i 9 brat nemam problem so cenata iskreno ama vekje ako prodavas po premium cena, se pravis premium klub i jas kako navivac ocekuvam premium usluga.

Ne mi se desilo mene dosega bidejki obicno 30-45 min pred utakmica si idam, no znam dosta so dosle so karta 5 min pred ili od ko pocnala utakmica i gi vratile od na vrata, deka nema mesto, kako be? Na finaleto ojdov 10-15 min pred pocetok vo wc, a obezbeduvanjeto si pikase svoi lugje od pozadi, a publika so karti dremese pred sala deka nemalo mesto... Ama aj ke se svestat eden den od EHF ko ke jajme kazna radi nedostapnost na skalite i brz izlez.

Neka e i 9 brat nemam problem so cenata iskreno ama vekje ako prodavas po premium cena, se pravis premium klub i jas kako navivac ocekuvam premium usluga.

Ne mi se desilo mene dosega bidejki obicno 30-45 min pred utakmica si idam, no znam dosta so dosle so karta 5 min pred ili od ko pocnala utakmica i gi vratile od na vrata, deka nema mesto, kako be? Na finaleto ojdov 10-15 min pred pocetok vo wc, a obezbeduvanjeto si pikase svoi lugje od pozadi, a publika so karti dremese pred sala deka nemalo mesto... Ama aj ke se svestat eden den od EHF ko ke jajme kazna radi nedostapnost na skalite i brz izlez.
На зезање го напишав то со 9.
Ама да, ај да имаш многу посериозен пристап ок.

Најголем проблем е организацискиот дел, не само за картите.
Тие во управа уште не се изјаснале или не дале предлог за цена и опции, а досега тррбаше да се во продажба.
И на толку АИ/ИТ опции во денешно време, секако ќе имаш план за редовните со сезонска со потврдување некој ден претходно.
Ама од Билјанини не се ни правилно нумерирани (пр. 26, 89 замена за некое скршено, 28) не па друго.

То со обезбедувањето е посебна приказна, толкава слобода некои поединци имет мислам ни газдитр не им се свесни.Ама не мојш и Питон и Никоб и некоја трета агенција и секој по свое, стандард нула.Не е в ред да си дозволиш тие да решавет кој ќе влезит без карта наќоро, а како и да вртиш то е на крај пак вина на управата и на штета на сите.

Па она со полицијана колку пати на полувреме да не мојш да мочаш ќе се најт некој пациент карта да ти барат, па цигари во меѓупростор никако надвор.То не е ради безбедност , неспособност е.
Па навивачка група гостинска место да ја испратет до автобус и до излез тие оставаа на агенцииве за обезбедивање да дремат со нив по 30,40 мин. да се обезбеделе услови.

И за картите можат пристап еве за млади до 25 една цена, фамилијарни/друштво пакети, па колку порано купена пониска цена итн.Ама со оглед на горе наведеното виша математика ќе е.

Бог ги слушна нашите молитви :ROFLMAO::

Со првиот натпревар од овогодинешното издание на Меѓународниот ракометен турнир Крсте Андоновски стартува продажбата на сезонскиот билет.
За 3500 денари добивате сезонски билет кој важи за сите натпревари од Супер лигата, плеј оф и куп натпревари, без европските натпревари и добивате дрес од новата едиција на клубот 2026/27.

Сезонскиот билет може да го набавите на билетарата при СРЦ "Билјанини извори" од вторник, 18.08.2026.

Back
На врв Bottom