Упорни дечки.
Лукхурст одамна нема поима што се дешава у клубов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Упорни дечки.
Затоа исфрустриран беше после потписот на Тилеманс. Се обидува сега да убоди нешто вака на ќоро.Лукхурст одамна нема поима што се дешава у клубов.
Не е прв пат да си препродаваат играчи за да испеглаат книги.Се шушка дека и двете суми се надувани заради PSR правила. И онаа на Роџерс во Челси, и евентуално на Гарначо во Вила.
Баш тој има 10 повреди последните 3 сезони.Сигурно е завлекол некоја повреда па сакат да се откачат за некоја јака пара, мене ич не ми се допаѓа оној од Рома ми е повеќе по кејф
Па имаше дека 10% од следна продажба на Челзи. Сега оди на позајмица со опција за откуп само не прочитав никаде колкава е опцијата. Ако некој сретна некаде нека пише баш за инфо...Ќе земеме некоја парка од Гарначо во Вила? Ќе има ли за одмор у грчка?
Ќе нема ќе мора да си додадемо.Не се надевајте на некоја пара од мртвиот Гарначо. Би требало да е 10% од профитот. Ако навистина трансферот биде 42 милиони, ке земеме 10% на 2 милиона, или ми ти таман толку да нема ни за една неделна плата на братот Рашо, околу 200000 фунти.

Така Рашфорд доби шанса, пу јаз'к.Епа некад треба да се поклопат коцките пример некој од прв тим да се повреди и да влета некој од младиве и да искине а без тоа може никад да не добие шанса
Погоди колку од овие трансфери успејаа и колку од годинашниве имаат шанса да успеат?
Разбира фудбал, супер карактер, ама како што викаш не е за ПЛ.Добар дечко е овој Зиркзе,не е мекуш некој љангур да плаче,си грее клупа ,тимски дух кур не му чуе за нишо.
Башка у Италија ќе е Бог со стилот на игра таму,овде не може многу е спор братот,а чат пат се глеа дека разбира фудбал.