Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Не, поентата ми е дека тоа е патернот за упознавање жени генерално. Мажите визуелизираат и тоа е тоа. Не сме ние глупи суштества или паднати од марс. Тука нема потреба од такви ствари.
Е добро де, но што да ти каже некој што не те знае? Според големината на челото имаш голем мозок? Те ценам како човек? Што да каже некој за почеток? Нормално е да е некој клише евтин комплимент, тоа е само opener а после разговорот ќе покаже каков е човекот. Но ете, нека да чуеме женска перспектива, женски совет.

Е добро де, но што да ти каже некој што не те знае? Според големината на челото имаш голем мозок? Те ценам како човек? Што да каже некој за почеток? Нормално е да е некој клише евтин комплимент, тоа е само opener а после разговорот ќе покаже каков е човекот. Но ете, нека да чуеме женска перспектива, женски совет.
Немам идеја, скарана сум со тој живот. Што поприродно ваљда, а не ко по шаблон.

Или: Ти мириса ли ова на хлороформ?

И после ќе заигра тејзерот или солзавецот.

Се е тоа како ги кажуваш работите. Ако разбира хумор ќе сфати, ако не не ти треба.

Се е тоа како ги кажуваш работите. Ако разбира хумор ќе сфати, ако не не ти треба.
Па да, едно од 2 е, или ќе го разбере хуморот или ти ќе разбереш како се осеќа струен удар од околу 1500 волти. У секој случај ќе има нова информација за некого :D

Ја би у бел мантил ако ја видам:
Докторке, скршено ми е срцево, само ти можеш да ми помогнеш"!

И после веројатно ќе се разбудам у шок соба без слепо црево :pos:

Немам идеја, скарана сум со тој живот. Што поприродно ваљда, а не ко по шаблон.
За вон шаблон јас сум ти цар :)
Не беше при пуштање, онака пријателски муабет, ама се исцрпе и тоа, а таа сакаше да лафиме. Се замислуваше уметник, правеше накит. Јас од тоа ништо не разбирам. Заедничко ни беше што можеме да утепаме по 10 пива на седнување.
Еднаш така ме прашува што конкретно мислиш за мене.
Викам голем газ имаш, долго ќе живееш :)
Ифрит....
Утрето поизветреала ми пишува: а од кај ти е таа теорија?
Џенско :)

Ја би у бел мантил ако ја видам:
Докторке, скршено ми е срцево, само ти можеш да ми помогнеш"!

И после веројатно ќе се разбудам у шок соба без слепо црево :pos:
Za kurot ti e slepoto crevo. Gledaj bez bubreg da ne se razbudis :D

Back
На врв Bottom