- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 7.539
- Поени од реакции
- 14.856
Аха, треба, чекај.јас не давам комплименти, она мене треба да ми дава комплименти. Како Султан Сулејман да ме гледа![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха, треба, чекај.јас не давам комплименти, она мене треба да ми дава комплименти. Како Султан Сулејман да ме гледа![]()
Тој владеел со цел свет, само со една жена не можелјас не давам комплименти, она мене треба да ми дава комплименти. Како Султан Сулејман да ме гледа![]()

Кој испаднал на крај со женаТој владеел со цел свет, само со една жена не можел![]()

И тоа што викаш..Кој испаднал на крај со жена![]()
Зарем маж ти пишал колку ти се убави ноктите или ф'станот? :/Нели гледаш дека они визуелизираат само, овие младиве мажи. Ако ти кажам колку ми имаат пишано колку ми се убави ноктите, колку убав фустан сум носела, а ниту еден човек не ми кажал браво Ацесо имаш два грама мозок.
Небитно е тоа, затоа на форумов си го мериме паметот, а не физикусот.
За жаааал.Пак се сведува на тој клише муабет: џабе се шминкате, џабе фризури, ние пак само во цицките и газот ве гледаме
Тоа со мозок е за стални врски, вака лаф муабет и лесен флерт секогаш се сведува на куртоанзни комплименти.
Да. И штиклите ми ги имаат искоментирано. И не дека забележале дека се сребрени и дека ми одговараат на нешто, туку поентата им е да ми кажат дека забележуваат детали, и дека јас ќе летнам во облаци заради таа забелешка. Евтина психологија брате. Не ги ни интересираат штиклите, само е тоа изговор/алатка, за да ти се пикнат под кожа.Зарем маж ти пишал колку ти се убави ноктите или ф'станот? :/
Што стана со младинава бре... Затоа паѓа наталитет...

Зависи кој како го доживува тоа... Вака на некои жени им го хранат и креваат егото до облаци...За жаааал.
Да. И штиклите ми ги имаат искоментирано. И не дека забележале дека се сребрени и дека ми одговараат на нешто, туку поентата им е да ми кажат дека забележуваат детали, и дека јас ќе летнам во облаци заради таа забелешка. Евтина психологија брате. Не ги ни интересираат штиклите, само е тоа изговор/алатка, за да ти се пикнат под кожа.
Патоказот е тој. Комплимент за физички изглед, ти леташ во облаци од суета, и после малку треба, ако си добар менаџер ќе имаш добар исход.
Се е евтин театар.![]()
Ти барам не треба да се жалишЗа жаааал.
Да. И штиклите ми ги имаат искоментирано. И не дека забележале дека се сребрени и дека ми одговараат на нешто, туку поентата им е да ми кажат дека забележуваат детали, и дека јас ќе летнам во облаци заради таа забелешка. Евтина психологија брате. Не ги ни интересираат штиклите, само е тоа изговор/алатка, за да ти се пикнат под кожа.
Патоказот е тој. Комплимент за физички изглед, ти леташ во облаци од суета, и после малку треба, ако си добар менаџер ќе имаш добар исход.
Се е евтин театар.![]()

А што е битно тоа?Sigurni ste vie deka e mazena? Mazena zena so sreden zivot nema sto da bistri politiki i mentalni gimnastiki na forum, si ima popametna rabota ona tuku aj da ne bidam party breaker![]()
Најмал проблем е она дали е мажена или неSigurni ste vie deka e mazena? Mazena zena so sreden zivot nema sto da bistri politiki i mentalni gimnastiki na forum, si ima popametna rabota ona tuku aj da ne bidam party breaker![]()

Bitno e zosto si fake licnost so lazni prikazni i identitet, I i e greska sto dobivash tolku mnogu vnimanie.А што е битно тоа?
За сите вас тука на форумов, мажена.
Nek ti bide, vaka od strana imam druga percepcija za nejze, nekako vo mnogu temi ne pasuva i ne e kompatibilna so licnosta sto ja bilda tuka, da ne bides iznenaden posle ali ok, fer, ne e moj problem sekako.Најмал проблем е она дали е мажена или не
Какви ликови виреат тука виртуелно, земјава не би ги носела инаку!
Од австралиски бизнисмени со фирми на Тајланд, библиотекарки-програмерки у Близард, па до докторки што лечат према хороскоп...
Она е топ у споредба
едит: и @Ron Burgundy![]()
Фејк сум.Bitno e zosto si fake licnost so lazni prikazni i identitet, I i e greska sto dobivash tolku mnogu vnimanie.
Автоматски споено мислење:
Nek ti bide, vaka od strana imam druga percepcija za nejze, nekako vo mnogu temi ne pasuva i ne e kompatibilna so licnosta sto ja bilda tuka, da ne bides iznenaden posle ali ok, fer, ne e moj problem sekako.
Веќе ништо не ме изненадува на форумов.. ама верувај ништо!, da ne bides iznenaden posle ali ok, fer, ne e moj problem sekako.