Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Нели гледаш дека они визуелизираат само, овие младиве мажи. Ако ти кажам колку ми имаат пишано колку ми се убави ноктите, колку убав фустан сум носела, а ниту еден човек не ми кажал браво Ацесо имаш два грама мозок.

Небитно е тоа, затоа на форумов си го мериме паметот, а не физикусот.
Зарем маж ти пишал колку ти се убави ноктите или ф'станот? :/
Што стана со младинава бре... Затоа паѓа наталитет...

Пак се сведува на тој клише муабет: џабе се шминкате, џабе фризури, ние пак само во цицките и газот ве гледаме :D
Тоа со мозок е за стални врски, вака лаф муабет и лесен флерт секогаш се сведува на куртоанзни комплименти.
За жаааал.

Зарем маж ти пишал колку ти се убави ноктите или ф'станот? :/
Што стана со младинава бре... Затоа паѓа наталитет...
Да. И штиклите ми ги имаат искоментирано. И не дека забележале дека се сребрени и дека ми одговараат на нешто, туку поентата им е да ми кажат дека забележуваат детали, и дека јас ќе летнам во облаци заради таа забелешка. Евтина психологија брате. Не ги ни интересираат штиклите, само е тоа изговор/алатка, за да ти се пикнат под кожа.

Патоказот е тој. Комплимент за физички изглед, ти леташ во облаци од суета, и после малку треба, ако си добар менаџер ќе имаш добар исход.

Се е евтин театар. :D

За жаааал.

Да. И штиклите ми ги имаат искоментирано. И не дека забележале дека се сребрени и дека ми одговараат на нешто, туку поентата им е да ми кажат дека забележуваат детали, и дека јас ќе летнам во облаци заради таа забелешка. Евтина психологија брате. Не ги ни интересираат штиклите, само е тоа изговор/алатка, за да ти се пикнат под кожа.

Патоказот е тој. Комплимент за физички изглед, ти леташ во облаци од суета, и после малку треба, ако си добар менаџер ќе имаш добар исход.

Зависи кој како го доживува тоа... Вака на некои жени им го хранат и креваат егото до облаци...

За жаааал.

Ти барам не треба да се жалиш ;)
Мажена си, мање-битно дали некој рандом лик ќе ти ги искоментара штиклите или ќе ти врти ефтин филм..

Си го поминала веќе "патоказот" и си си го нашла патот.

Sigurni ste vie deka e mazena? Mazena zena so sreden zivot nema sto da bistri politiki i mentalni gimnastiki na forum, si ima popametna rabota ona tuku aj da ne bidam party breaker:D

Sigurni ste vie deka e mazena? Mazena zena so sreden zivot nema sto da bistri politiki i mentalni gimnastiki na forum, si ima popametna rabota ona tuku aj da ne bidam party breaker:D
А што е битно тоа?

За сите вас тука на форумов, мажена.

Најмал проблем е она дали е мажена или не ;)
Какви ликови виреат тука виртуелно, земјава не би ги носела инаку!
Од австралиски бизнисмени со фирми на Тајланд, библиотекарки-програмерки у Близард, па до докторки што лечат према хороскоп...

Она е топ у споредба ;)

едит: и @Ron Burgundy :D

Последно уредено:
Нема зошто да ви биде гајле дали некој е мажен, разведен, дали поминува низ некаков проблем во животот или едноставно нема што попаметно да прави па си го губи времето на форумов, се додека лично не ве замара. Наместо да цртате профили на невидено и да глумите дежурна полиција за туѓите животи, chill луѓе. Не го сфаќајте толку буквално животов и форумов.

А што е битно тоа?

За сите вас тука на форумов, мажена.
Bitno e zosto si fake licnost so lazni prikazni i identitet, I i e greska sto dobivash tolku mnogu vnimanie.
Автоматски споено мислење:

Најмал проблем е она дали е мажена или не ;)
Какви ликови виреат тука виртуелно, земјава не би ги носела инаку!
Од австралиски бизнисмени со фирми на Тајланд, библиотекарки-програмерки у Близард, па до докторки што лечат према хороскоп...

Она е топ у споредба ;)

едит: и @Ron Burgundy :D
Nek ti bide, vaka od strana imam druga percepcija za nejze, nekako vo mnogu temi ne pasuva i ne e kompatibilna so licnosta sto ja bilda tuka, da ne bides iznenaden posle ali ok, fer, ne e moj problem sekako.

Bitno e zosto si fake licnost so lazni prikazni i identitet, I i e greska sto dobivash tolku mnogu vnimanie.
Автоматски споено мислење:

Nek ti bide, vaka od strana imam druga percepcija za nejze, nekako vo mnogu temi ne pasuva i ne e kompatibilna so licnosta sto ja bilda tuka, da ne bides iznenaden posle ali ok, fer, ne e moj problem sekako.
Фејк сум.

Ти како си помина на дејтот вчера?

, da ne bides iznenaden posle ali ok, fer, ne e moj problem sekako.
Веќе ништо не ме изненадува на форумов.. ама верувај ништо!

И не мешам прајват лајф, со виртуелни зезанции. (не повеќе!)

Инаку сите сме фејк тука ако ти е за утеха... некој малку, некој ептен заминат.. ама то е! Не барај искреност тука!

Back
На врв Bottom