Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе се избаци со овој муабет за натаму ќе видиме.Се некако ми иде дека Трашфорд ќе се избавци со некој коментар од типот "Сакам да се играм за компетитивен тим, тим кој ќе се бори за трофеи и кој ќе одговвара на мојот победнички менталитет. Тотехнем се таков тим и среќен сум што се заинтересирани за мене."
Хммм немам видено ниту прочитано. Претпоставувам мислел на Барселона ?Веќе се избаци со овој муабет за натаму ќе видиме.
Црепот мисли дека е бог и батина.
Хммм немам видено ниту прочитано. Претпоставувам мислел на Барселона ?
Кретен, а ние демек ќе играме у ФА куп само. Не дека не ми стана антипатичен и одбивен со оние негови влечења по терен, но нигеров заслужува млатење со шипка по тоа сурла носот на фаца.
Клубови не нагласи, али мислам дека бара клуб со Лига на шампиони.
Е сега од тие едино Вила ако сака да го врати.
Ако не најде клуб баш би сакал да издржат машки и го лупнат со резерви.Кретен, а ние демек ќе играме у ФА куп само. Не дека не ми стана антипатичен и одбивен со оние негови влечења по терен, но нигеров заслужува млатење со шипка по тоа сурла носот на фаца.
Знае он или му е речено дека не го сакаат назад.Кретен, а ние демек ќе играме у ФА куп само.
Макс задњи 15 мин.Ако не најде клуб баш би сакал да издржат машки и го лупнат со резерви.
Макс задњи 15 мин.
А ако почне со влечење пак ни толку.
Ќе го пуштаат, да му извлечат некоја пара.Ако збориш за со под 21 година може ако збориш за прв тим не би сакал ни минута да добие. Чисто како пример да служи за бидиќи примадони.
Не се сомневам, зборам што би сакал да се случиЌе го пуштаат, да му извлечат некоја пара.
Сака да си оди без оштета како free agent очигледно, потег со кој нанесува финансиска штета на клубот !!!Најверојатно нема да земаме ништо во напад, ќе остане Рашфорд 90%, наводно одбил и повисоки понуди од тоа што зема со сегашниот договор.
Ќе спука 4-5 гола со ред како што знае да фаќа моментум и ќе читаме цела година бајки како се врати дома во неговиот клуб, бла, бла и ајде нов договор.Сака да си оди без оштета како free agent очигледно, потег со кој нанесува финансиска штета на клубот !!!