Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Примадоната под никој услов не смее да остане, нека оди пак на позајмица.

Ќе повлече нога Њукасл, Вила, Тотенхем или некој сличен клуб. Вила и прошло лето го сакаа, ама овој беше за Барса. Едина пречка е неговата плата, ако барањата му се високи.

Околу трет везњак, мислам дека ќе биде нешто тивко како Тилеманс и Сантош, од причина што сите ПР патки (освен Фернандеш) не беа точни. Единствено сценарио кај што го гледам Коне да се случи е ако потегнат да фрлат пари на Лево крило кое може да игра и напад. Од друга страна и Рашфорд ги исполнува овие критериуми, али чисто ради платата не верувам да седи.

Последно уредено:
Се некако ми иде дека Трашфорд ќе се избаци со некој коментар од типот "Сакам да се играм за компетитивен тим, тим кој ќе се бори за трофеи и кој ќе одговара на мојот победнички менталитет. Тотехнем се таков тим и среќен сум што се заинтересирани за мене."

Се некако ми иде дека Трашфорд ќе се избавци со некој коментар од типот "Сакам да се играм за компетитивен тим, тим кој ќе се бори за трофеи и кој ќе одговвара на мојот победнички менталитет. Тотехнем се таков тим и среќен сум што се заинтересирани за мене."
Веќе се избаци со овој муабет за натаму ќе видиме.
Црепот мисли дека е бог и батина.

Веќе се избаци со овој муабет за натаму ќе видиме.
Црепот мисли дека е бог и батина.
Хммм немам видено ниту прочитано. Претпоставувам мислел на Барселона ?

Хммм немам видено ниту прочитано. Претпоставувам мислел на Барселона ?

Клубови не нагласи, али мислам дека бара клуб со Лига на шампиони.
Е сега од тие едино Вила ако сака да го врати.

Клубови не нагласи, али мислам дека бара клуб со Лига на шампиони.
Е сега од тие едино Вила ако сака да го врати.
Кретен, а ние демек ќе играме у ФА куп само. Не дека не ми стана антипатичен и одбивен со оние негови влечења по терен, но нигеров заслужува млатење со шипка по тоа сурла носот на фаца.

Кретен, а ние демек ќе играме у ФА куп само. Не дека не ми стана антипатичен и одбивен со оние негови влечења по терен, но нигеров заслужува млатење со шипка по тоа сурла носот на фаца.
Ако не најде клуб баш би сакал да издржат машки и го лупнат со резерви.

Кретен, а ние демек ќе играме у ФА куп само.
Знае он или му е речено дека не го сакаат назад.
А тоа дека Керик сака да остане, најверојатно е да се задржи колку толку прифатлива цена.
Автоматски споено мислење:

Ако не најде клуб баш би сакал да издржат машки и го лупнат со резерви.
Макс задњи 15 мин.
А ако почне со влечење пак ни толку.

Макс задњи 15 мин.
А ако почне со влечење пак ни толку.

Ако збориш за со под 21 година може ако збориш за прв тим не би сакал ни минута да добие. Чисто како пример да служи за бидиќи примадони.

Ако збориш за со под 21 година може ако збориш за прв тим не би сакал ни минута да добие. Чисто како пример да служи за бидиќи примадони.
Ќе го пуштаат, да му извлечат некоја пара.

Ќе го пуштаат, да му извлечат некоја пара.
Не се сомневам, зборам што би сакал да се случи

Иначе стивнаа нашиве после двата трансфера, се надевам покрај везњак ќе донесат и лев бек и офанзивен играч до крајот на преодниот рок.

Последно уредено:
Најверојатно нема да земаме ништо во напад, ќе остане Рашфорд 90%, наводно одбил и повисоки понуди од тоа што зема со сегашниот договор.

Најверојатно нема да земаме ништо во напад, ќе остане Рашфорд 90%, наводно одбил и повисоки понуди од тоа што зема со сегашниот договор.

Сака да си оди без оштета како free agent очигледно, потег со кој нанесува финансиска штета на клубот !!!

Сака да си оди без оштета како free agent очигледно, потег со кој нанесува финансиска штета на клубот !!!
Ќе спука 4-5 гола со ред како што знае да фаќа моментум и ќе читаме цела година бајки како се врати дома во неговиот клуб, бла, бла и ајде нов договор. :ROFLMAO:

Back
На врв Bottom