Како е крпен кога ништо не се сменило освен цехот за плаќање?
Како крпен го рачунаш тоа што ќе се позамараш за посоодветно да ги користиш парите?
Значи за да не се замараш пари ќе плаќаш колку и да е?
Нема логика
Платата се гледа до тој степен за луѓето да си бидат слободни и да не се замараат колку плаќаат, затоа стигна светов до ова дереџе
Автоматски споено мислење:
Ама не е само она владе, од курназење и незаинтересираност се трошат пари и после малце е
Најсмешно е што јас во помлади години бев бетер и на ништо не пазев.
Да пазев на 20 години ќе си ги решев сите прашања за кои на повеќето ќе им треба цел живот
Јас не сум посебен, сите го можат тоа ако си чукнат малце во главата
Другар ајде уште еднаш за тоа што те цитирав без да навлагаме во мои или твои навики на исхрана. Како ќе смени тоа дали јас ќе пазарам еднаш или три пати во месецот? Пак исто ќе јадам. Дури ствари што би ги имал дома би изел повеќе, затоа и го спомнав чоколадото, како пример.
Другар ајде уште еднаш за тоа што те цитирав без да навлагаме во мои или твои навики на исхрана. Како ќе смени тоа дали јас ќе пазарам еднаш или три пати во месецот? Пак исто ќе јадам. Дури ствари што би ги имал дома би изел повеќе, затоа и го спомнав чоколадото, како пример.
Киријата кога веќе ја спомна да те потсетам дека стан да ренташ во Битола испод 200 евра нема без сметки и тоа, зимно време на лето со странците цените се дупло
Има затоа што си ставаш буџет на пазарење.
Пример на повеќе пати нема некоја ефикасност затоа што може почесто да прифали нешто и тука се губи колосек во контрола на парите.
На почетокот имав мака дека има повеќе ама со време се губи и таа мака
Ќе си ја контролираш стрвноста, кога веќе тоа го спомена
(да не речеш јас сум сменил муабет )
Сега лажиш како ѓуптин, во време кога можи се со еден клик да се провери
Еве ти слика од моментално цената на јајца во Алди Прегледај го приврзокот 482703
Киријата кога веќе ја спомна да те потсетам дека стан да ренташ во Битола испод 200 евра нема без сметки и тоа, зимно време на лето со странците цените се дупло
Пример на повеќе пати нема некоја ефикасност затоа што може почесто да прифали нешто и тука се губи колосек во контрола на парите.
А работи како зеленчук овошје кое не трај повеќе од неколку дена, леб. За ти така како што велиш треба магацин да имаш и ладилник евентуално
Јас еве пазарам на големо и пак секој втор ден морам до маркет, прво затоа што нема кај да ги складиран работите, второ затоа што секогаш нешто ќе профали, не е за стрвност.
И пак доаѓаме на муабетот дека ова вашето е крпење и шпарање на пари, не е пристоен живот
Автоматски споено мислење:
Море чоек 30 јајца кажав јас
3.5 евра најскапите беа пред короната
Јас ти споделив цена моментално во Алди колку коштаат јајцата, ти ако купуваш јајца од златна кокошка тогаш не знам. Секој ден сум во маркет, можиш тука на форумов да ги лажиш мене не
Прво рече дека 30 јајца се 10 евра шо е неточно, после рече дека 150 % кренаа во последните три години шо е исто така неточно
Јас еве пазарам на големо и пак секој втор ден морам до маркет, прво затоа што нема кај да ги складиран работите, второ затоа што секогаш нешто ќе профали, не е за стрвност.
И пак доаѓаме на муабетот дека ова вашето е крпење и шпарање на пари, не е пристоен живот
Ако ти тоа го рачунаш како крпење така нека ти биде
Ние исто се прехрануваме, како тоа доаѓа да биде наречено крпење само вие знаете
Веројатно да се позамара чоек се рачуна како крпење
Затоа споменав апаратура
Тука спаѓа и простор за тоа да се складира
Ако ти тоа го рачунаш како крпење така нека ти биде
Ние исто се прехрануваме, како тоа доаѓа да биде наречено крпење само вие знаете
Веројатно да се позамара чоек се рачуна како крпење
Јас ти споделив цена моментално во Алди колку коштаат јајцата, ти ако купуваш јајца од златна кокошка тогаш не знам. Секој ден сум во маркет, можиш тука на форумов да ги лажиш мене не
Прво рече дека 30 јајца се 10 евра шо е неточно, после рече дека 150 % кренаа во последните три години шо е исто така неточно
Ко се глупи и 1000 ќе им наплаќаат, за 500 евра има гарсоњери, ама агенциите кај нас ги дерат.
Јас плаќав 490 евра за 45 квадрати на 9 км од центарот на Минхен, на почеток дури да најдам поголем стан
Ко се глупи и 1000 ќе им наплаќаат, за 500 евра има гарсоњери, ама агенциите кај нас ги дерат.
Јас плаќав 490 евра за 45 квадрати на 9 км од центарот на Минхен, на почеток дури да најдам поголем стан
Пак не ми одговори. Затоа ти реков дома пиеме по 1 млеко секој ден и што ќе смени дали на еднаш или на три пати го купам, секако исто ќе испијам. Ти нема логика муабетот. Е сега ти ако си се расфрлал пред тоа со пари, па ова ти било начин да прекинеш е друга работа и нема врска со тоа на колку пати пазариш.
Ти ја сфаќам поентата, знам дека со секое одење во маркет ќе одиш по леб а ќе се вратиш натоварен како магаре ама засега не помислувам да го сменам ова оти пазарањето ми е издувен вентил да излезам со малиот од дома
Пак не ми одговори. Затоа ти реков дома пиеме по 1 млеко секој ден и што ќе смени дали на еднаш или на три пати го купам, секако исто ќе испијам. Ти нема логика муабетот. Е сега ти ако си се расфрлал пред тоа со пари, па ова ти било начин да прекинеш е друга работа и нема врска со тоа на колку пати пазариш.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.