Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па добро, не дека не сакаа.
Знаеш колку сакам и јас сега да земам едно Ферари Пуросанге, ама ко ќе ја отворам сметката друго кажува. :)
Реков уште после ситуацијата со Фернандеш и Тонали, ем не им држи газот да фрлат пари, ем се курчат и спинуваат. Ако не се способни, сиктер од клубот, нека си ја водат Лозана или кој и да беше клуб таму со трошки.

Леле нашиов против Шпанија прими гол од пола терен, ако не падне во депресија добро ќе биде !!!
Ако сакаш верувај, ако сакаш не, ама кога влезе си реков за кој таков сега мораше да влегува? Ќе направи некој кикс, ала Кариус ќе си ја направи кариерата.
Стабилно дете ми изгледа, ама само млад човек е, сега ќе треба и луѓето од стручниот штаб да му помогнат.
Едно ме теши, Керик е добар и смирен во тие работи.

Мене не ми делува на емотивец некој иако не ја гледав вчера утакмицата и незнам што се случило. Крајно, нека му биде ова лекција, подобро на туѓ трошок него на наш.

Ако сакаш верувај, ако сакаш не, ама кога влезе си реков за кој таков сега мораше да влегува? Ќе направи некој кикс, ала Кариус ќе си ја направи кариерата.
Стабилно дете ми изгледа, ама само млад човек е, сега ќе треба и луѓето од стручниот штаб да му помогнат.
Едно ме теши, Керик е добар и смирен во тие работи.
Реално беше тешка топка, имаше лошо движење а пред да стигне до него се одби од земја, лошо ја прими, што знам можеби требаше да ја избоксува. Не сум експерт голман, ама претпоставувам најдобро решение ќе беше да ја избоксува на страна. Не дека ќе освоеа Белгија, мој став е дека ова им беше максимумот, целиот тим потрфрли во офанзивата, така да за поразот не може во никој случај да биде крив само голманот.
Млад е допрва него го чека светско првенство како прв голман, со нови млади сили ...

Дури и за боксување е незгодна топка која ти отскокнала на 2 метра од тебе.
Тука повеќе е грешка на одбраната што му дозволи толку време и простор на дибеков Кубарси да шутира. Плус и покривање на голманот никакво. Баш Куртоа е познат по бранење со нога и одбивање на топки. Што по вокација треба да им е вежбана таа ситуација.
Ама во животот се' не можеш да предвидиш и покриеш.

Има вина за голот факт е тоа, но и дефанзивата пред него си има исто така одредена мeра на вина.

Како и да е, важен момент е да се види што карактер е и дали е ков за Јунајтед зошто самото по себе е нормално е да се случат и киксови и како ќе се врати од нив е важно.

ДДГ какви киксови имаше кога дојде, па на крај испадна голманиште така да добар момент е што се случи на СП пред почеток на сезона.

Последно уредено:
Овие од управа бираат меѓу греачи за клупа и греачи за болнички кревети... среќа понекад па ќе утнат

Дечкото потонат ко жетон, 50 мил му бараат, и ќе му извадат на крајот. Нашите експерти еден играч не можат да продадат за некој милион.

Ок бе царе ајде изјасни се.
Првотимец ќе е детето?

Кој ќе биде? Угарте со една колено ? Маунт со соленките? Еден ДМ немаме, не па 2. 40+ утакмици сигурно ги игра

Последно уредено:
Кој ќе биде? Угарте со една колено ? Маунт со соленките? Еден ДМ немаме, не па 2. 40+ утакмици сигурно ги игра
Купуваме најверојатно уште 2 играчи, он сигурно ќе дели минути.
Затоа зборам можда ќе се покаже можда и не, неискусен е а нас ни треба искуство, само не ме читаш детаљно.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Back
На врв Bottom