Пловдив - градот на седумте ридови/Plovdiv - the city of the seven hills

• Креатор на темата Креатор на темата sorenoat
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:

... и другата страна од Пловдив? :(
Столипиново, ромска населба (буквално други закони), палат оган сред улица за да се згрејат, некои такви глупости..

Столипиново, ромска населба (буквално други закони), палат оган сред улица за да се згрејат, некои такви глупости..
... ако Столипиново е населба во Пловдив, дали Пловдив е во состав на Бугарија, а Бугарија е во ЕУ?
е па тука нема место за оправдување!

... и другата страна од Пловдив? :(

... ако Столипиново е населба во Пловдив, дали Пловдив е во состав на Бугарија, а Бугарија е во ЕУ?
е па тука нема место за оправдување!
Еј, само негативизом при тебе, како еднаш барем не најде нешто добро и позитивно ...:)
Еве, за да можеш мирно да спиеш, да видиш дека е вака насекаде, па дури и полошо.

* Во саканиот од сите македонци Београд
Belgrad3.jpg

Belgrad5.jpeg

Belgrad6.jpg

Belgrad4.jpg

Belgrad2.jpg

* Chanov - Czech Republik

Chanov2.jpg

Chanov3.jpg

Chanov4.webp

Chanov.Chehien1.jpg

* Budapest -Hungary
Budapest.webp

Budapest1.jpg

Budapest3.jpg

* Kosice -Slovakia -Lunik9
Луник9 Кошице.jpg

Луник9Кошице1.jpgЛуник9Кошице3.jpg

* Presov - Slovakia
PreshovSlovakia.1.jpg

Preshov2.jpg

PreshovSlovakia.jpg

Bucharest - Romania
Bukarest.jpg

Bukarest1.jpg

... јас немам негатизам, туку сите што сте во Европска Унија, нели еден левел повиоко од нас и од Белград, а покажувате и се удирате во гради само за убавиот дел од државата, а лошата позадина ја оставате така и тој дел е од Пловдив и од Бугарија, не е оправдување да ми покажуваш слики од други држави, вие што превземате за тие луѓе и населби, а сте во ЕУ?

... јас немам негатизам, туку сите што сте во Европска Унија, нели еден левел повиоко од нас и од Белград, а покажувате и се удирате во гради само за убавиот дел од државата, а лошата позадина ја оставате така и тој дел е од Пловдив и од Бугарија, не е оправдување да ми покажуваш слики од други држави, вие што превземате за тие луѓе и населби, а сте во ЕУ?
Што да ти кажам - ромската населба во Пловдив по чистота наликува на голем дел од Скопиje и на цело Тетово. Како да имаат ист градоначалник.:D

Што да ти кажам - ромската населба во Пловдив по чистота наликува на голем дел од Скопиje и на цело Тетово. Како да имаат ист градоначалник.:D
... ти си знаеш и сам се лажеш, ромските населби се проблем насекаде, прашање што превзема државата да се среди тоа, посебно ако таа држава е во ЕУ и се фали со фотографии на дотерани урбани делови, а другото се крие под тепих!

Еј, само негативизом при тебе, како еднаш барем не најде нешто добро и позитивно ...:)
Еве, за да можеш мирно да спиеш, да видиш дека е вака насекаде, па дури и полошо.

* Во саканиот од сите македонци Београд
Прегледај го приврзокот 480803

Прегледај го приврзокот 480804

Прегледај го приврзокот 480805

Прегледај го приврзокот 480806

Прегледај го приврзокот 480807

* Chanov - Czech Republik

Прегледај го приврзокот 480810

Прегледај го приврзокот 480811

Прегледај го приврзокот 480812

Прегледај го приврзокот 480814

* Budapest -Hungary
Прегледај го приврзокот 480815

Прегледај го приврзокот 480816

Прегледај го приврзокот 480817

* Kosice -Slovakia -Lunik9
Прегледај го приврзокот 480818

Прегледај го приврзокот 480819Прегледај го приврзокот 480820

* Presov - Slovakia
Прегледај го приврзокот 480821

Прегледај го приврзокот 480822

Прегледај го приврзокот 480823

Bucharest - Romania
Прегледај го приврзокот 480824

Прегледај го приврзокот 480825
Епа ти посрираше од Скопје од Шутка, сега она од Пловдив.

Back
На врв Bottom