Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Jas koga zborav smesen bev a ? Velevte kazi nesto za Mahe ☘️
Sportski pozdrav eksperti !
Автоматски споено мислење:

Uste ne e nisto gotovo ama ke pocekame

Attachments

• IMG_8410.jpeg
    IMG_8410.jpeg
    311,1 KB · Прегледи: 55

Само Лино ако форсира брза игра со
"деца" и напад - одбрана, како и шо е планот, согласно шо е земено досега, не знам како Махе би се вклопил во шемава...Секако за одбрана сигурно не би се земал само o_O ...

А од друга па страна таков искусен среден бек шо ќе ги "храни" другите со добри топки како би бомбардирале и би се растеретил Фитиљо тој да изиграва среден, е пак другата слика на медаљата....Така да, да видиме дали на Лино би му се вкопил "во тефтерчето".

"деца" и напад - одбрана, како и шо е планот, согласно шо е земено досега, не знам како Махе би се вклопил во шемава...Секако за одбрана сигурно не би се земал само o_O ...

А од друга па страна таков искусен среден бек шо ќе ги "храни" другите со добри топки како би бомбардирале и би се растеретил Фитиљо тој да изиграва среден, е пак другата слика на медаљата....Така да, да видиме дали на Лино би му се вкопил "во тефтерчето".
Jas bev za Mahe so se spomnuvase pred nekoe vreme iako e postar, zaradi to so e dobar iskusen sreden bek, ama sega od ko zedovme 3 drugi sredni mi nema smisla. Nema dovolno minuti za tolku sredni hahaha

Го гледав брат пред еден месец-два ако 35 лета уште. Пушта топки, зема шутој, прај простор, прај вишоци, јади ќотек, одбрана двојка се бувта. Е сега можи 60 нема да можи, ама со ваков ростер, сите по 15 квалитетно да изиграт, кај ни е крајот оваа сезона ако дојди.
Ако можиме да го земиме, ако се вклопува во приказната, зборам во играчка смисла, во финансиска рамка на буџетот и тн, јас сум за го земиме. Држам среќа.

Еве јас признавам дека не вервав на писанието од Википедија. Не дека тебе не ти вервавме, ни те знам ни те познавам па да ти вервам или не. И сето тоа неверување доаѓа од проста причина како шо напиша Васичо дека потпиша за Пелистер. Пак ќе речам држам среќа.

Последно уредено:
Дали некој знае што се случува со официјалната интернет страна на клубот. Кога ќе пробате да пристапите на официјалната страна пиши - this account has been suspended. Зошто би била затворена страната на клубот? Мислам дека не е во ред клуб кој игра во европа и сакаме да го сметаме за европски организиран клуб да има проблеми со страната а притоа да нема никакво известување.

Дали некој знае што се случува со официјалната интернет страна на клубот. Кога ќе пробате да пристапите на официјалната страна пиши - this account has been suspended. Зошто би била затворена страната на клубот? Мислам дека не е во ред клуб кој игра во европа и сакаме да го сметаме за европски организиран клуб да има проблеми со страната а притоа да нема никакво известување.
ako te razbrav mislis na web stranata ?
kaj mene raboti nez zosto kaj tebe e suspended
da ne vnesvas staro url ?
ova ti e urlto https://kartieurofarm.mk/

Attachments

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    829 KB · Прегледи: 13
Меѓу заинтересираните неофицијално се споменуваше и Еурофарм Пелистер, но се чини дека тој воз помина.

ako te razbrav mislis na web stranata ?
kaj mene raboti nez zosto kaj tebe e suspended
da ne vnesvas staro url ?
ova ti e urlto https://kartieurofarm.mk/
Да мислев на web страната. Ама ова https://kartieurofarm.mk/ е само за купување карти или нешто од фан шоп. не е официјална страна на која има вести од клубот, информации за играчи, натпревари....

Ја уредуваaт страната затоа е исклучена моментално, мислам дека ке добие нов модерен дизајн

Знај некој шо е работата со Манасков? Ке останва или уште се мисли?

Мене каша ми е напраен умот со составот.
Ни знам кој дојде, ни која позиција игра...
Вака од прва малце танко ми делува на голман и десен бек.

Мене каша ми е напраен умот со составот.
Ни знам кој дојде, ни која позиција игра...
Вака од прва малце танко ми делува на голман и десен бек.
За на десен бек и не е толку страшно. Серафимов , Видомски а и новото дете од Умаг можи ќе го биди, млад е. Ама на голман и мене ми личи малку танко.
Секогаш кога сме биле прваци сме имале салам голмани. Од времето на Цревото, подоцна Ходик, па преку Мисовски и Диви до Николче пред некоја година кога беше во топ форма. Мислам дека на голманска позиција ќе ни треба некое решение

Back
На врв Bottom