bitolcanec_1
ветеран од златното време
А бе ние ти сме институција за овие 2та други клуба

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе ние ти сме институција за овие 2та други клуба

Само Лино ако форсира брза игра соJas koga zborav smesen bev a ? Velevte kazi nesto za Mahe ☘️
Sportski pozdrav eksperti !
Автоматски споено мислење:
Uste ne e nisto gotovo ama ke pocekame
...Jas bev za Mahe so se spomnuvase pred nekoe vreme iako e postar, zaradi to so e dobar iskusen sreden bek, ama sega od ko zedovme 3 drugi sredni mi nema smisla. Nema dovolno minuti za tolku sredni hahahaСамо Лино ако форсира брза игра со
"деца" и напад - одбрана, како и шо е планот, согласно шо е земено досега, не знам како Махе би се вклопил во шемава...Секако за одбрана сигурно не би се земал само...
А од друга па страна таков искусен среден бек шо ќе ги "храни" другите со добри топки како би бомбардирале и би се растеретил Фитиљо тој да изиграва среден, е пак другата слика на медаљата....Така да, да видиме дали на Лино би му се вкопил "во тефтерчето".
Го гледав брат пред еден месец-два ако 35 лета уште. Пушта топки, зема шутој, прај простор, прај вишоци, јади ќотек, одбрана двојка се бувта. Е сега можи 60 нема да можи, ама со ваков ростер, сите по 15 квалитетно да изиграт, кај ни е крајот оваа сезона ако дојди.Само Лино ако форсира брза игра со
"деца" и напад - одбрана, како и шо е планот, согласно шо е земено досега, не знам како Махе би се вклопил во шемава...Секако за одбрана сигурно не би се земал само...
А од друга па страна таков искусен среден бек шо ќе ги "храни" другите со добри топки како би бомбардирале и би се растеретил Фитиљо тој да изиграва среден, е пак другата слика на медаљата....Така да, да видиме дали на Лино би му се вкопил "во тефтерчето".
Еве јас признавам дека не вервав на писанието од Википедија. Не дека тебе не ти вервавме, ни те знам ни те познавам па да ти вервам или не. И сето тоа неверување доаѓа од проста причина како шо напиша Васичо дека потпиша за Пелистер. Пак ќе речам држам среќа.Jas koga zborav smesen bev a ? Velevte kazi nesto za Mahe ☘️
Sportski pozdrav eksperti !
Автоматски споено мислење:
Uste ne e nisto gotovo ama ke pocekame
ako te razbrav mislis na web stranata ?Дали некој знае што се случува со официјалната интернет страна на клубот. Кога ќе пробате да пристапите на официјалната страна пиши - this account has been suspended. Зошто би била затворена страната на клубот? Мислам дека не е во ред клуб кој игра во европа и сакаме да го сметаме за европски организиран клуб да има проблеми со страната а притоа да нема никакво известување.
мисли веројатно на официјалната - rkeurofarmpelister.comako te razbrav mislis na web stranata ?
kaj mene raboti nez zosto kaj tebe e suspended
da ne vnesvas staro url ?
ova ti e urlto https://kartieurofarm.mk/

Да мислев на web страната. Ама ова https://kartieurofarm.mk/ е само за купување карти или нешто од фан шоп. не е официјална страна на која има вести од клубот, информации за играчи, натпревари....ako te razbrav mislis na web stranata ?
kaj mene raboti nez zosto kaj tebe e suspended
da ne vnesvas staro url ?
ova ti e urlto https://kartieurofarm.mk/
Ја уредуваaт страната затоа е исклучена моментално, мислам дека ке добие нов модерен дизајнДали некој знае што се случува со официјалната интернет страна на клубот. Кога ќе пробате да пристапите на официјалната страна пиши - this account has been suspended. Зошто би била затворена страната на клубот? Мислам дека не е во ред клуб кој игра во европа и сакаме да го сметаме за европски организиран клуб да има проблеми со страната а притоа да нема никакво известување.
За на десен бек и не е толку страшно. Серафимов , Видомски а и новото дете од Умаг можи ќе го биди, млад е. Ама на голман и мене ми личи малку танко.Мене каша ми е напраен умот со составот.
Ни знам кој дојде, ни која позиција игра...
Вака од прва малце танко ми делува на голман и десен бек.