Социјални мрежи и нивното влијание во реалниот живот

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае за апликација или екстензија или слично кое би блокирало контент креаторки со очигледна во суштина сексуална содржина маскирана со готвење, кампирање, фитнес, психологија, литература итн. Примери:

Имаш во инстаграм да го подесиш алгоритмот што сакаш а што не сакаш да гледаш. Јас пишав да не ми вади аи слоп и не ми вади. Само фитнес питбулки ми вади. За другиве апликации не знам.

Имаш во инстаграм да го подесиш алгоритмот што сакаш а што не сакаш да гледаш. Јас пишав да не ми вади аи слоп и не ми вади. Само фитнес питбулки ми вади. За другиве апликации не знам.

Баки, суптилно те работат шејтаните преку жени со рамења и стомачни да те избуљашат на крај. Пушти се од тоа оро со време.

Ако кликаш Not Interested, пак ли ти излегуваат?
да
Автоматски споено мислење:

инстаграм имам акаунт ама не го користам. Конкретно facebook reals и youtube shorts колку и да правам репорт или not interested пак ги има. Тик ток на пример воопшто немам таква содржина и баш алогоритмот прати што ме интересира.

Back
На врв Bottom