Ние точно знајме зошто е така ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne e tolku los trener, samo sto pritisokot za kecot si go pravi svoetoБранче во 2ката, ај зубо зарно
Го видов в чаршија пред некој ден, многу ќефледисан беше. Еве шо била работата.Бранче во 2ката, ај зубо зарно
opstanoko od brance ke bidi vo prasanje donesen ? ( eve i da bese faruk ke te prasav istoto)опстанокот да не биди доведен во прашање во ниту еден момент
Курац цел град се крена. Има 10-15 неписмени галамџии на интернет шо на некој начин го формираат јавното мислење, демек ете Битола се изнаплака за двојката. Њуз флеш 99,9% кур ги заболе дека испадна, исто толкав процент дека доби промоција по година дена. Сеа трезвено да се размисли дека годинава се спичкаја 200-250 иљади евра за двојката, шо во превод би значело 2 капиталци во прв состав и веројатно задржување на титула, подобар настап во Европа, па можи и земање на купот.Јас како шо знам двојката ко отпадна не се даваја многу пари, ама тогаш цела Битола на нозе се крена, го отпаднаја клубот намерно, ќе бегат од клубот. Сега магично бараме да ја снема таја двојката.
Нема врска, Бранче е тука како од небо паднат и тука е есенцијалната грешка, па после сите други. Баш за тие шо ги наведе дека заминуваат од клубот мислам дека ќе бидиме во незавидна ситуација.opstanoko od brance ke bidi vo prasanje donesen ? ( eve i da bese faruk ke te prasav istoto)
i francuzino baptist i tunizaneco mahvud ( koj bese najdobar igrac na 2kata ) si zaminaja od klubo
pikerot petar isto dosta kvaliteten si zamina od klubo , isto i beli vo keco ..
donesoja deca od kaj faruk do sega i nisto drugo ( ne velam deka nema da ima ili ne mora da znaci deka nema da donesat) ama kako barance ke e kriv za opstanoko to ne mi e jasno ..
ti licno so go nekis tamu ne se mesam to si e tvoe licno mislenje
eve jas licno na dvojkata vo cela sezona ja propustiv samo utakmicata ko igraja megju niv so keco na drugite na site bev
zare se ponasase kako da saka LS da osvoj so decata a ne da vadi talenti ne znaci deka ako se deris si dobar trener ete ne fati play off i ocekuvano si dobi otkaz
Оф топик, за фискалните важит исто и за Струмица и за Штип тука негде се, особено првиве ко беа во зенитот.И Битола и Охрид држат слична ситуација во смисла однос од заминатите локални (одродени) политичари во централна, иако кај вас можда и полоша е работата со статус кво или паѓање.Не знам колку имаш патувано натаму пред 20 години и сега. Не знам дали му го знајш нивото тогаш и сегашното за да напрајш споредба. Тие пари и влијание да беа насочени во Битола, ние ќе бевме навистина независна Битола досега. Во никој случај ни тогаш а ни денес, во ниту еден домен неможат да се токмат со нас, ама напредокот во нивните градови, бизниси, социјален живот се заминати многу напред, не пред нас, ама имаат голем напредок од местото каде што беа, со тоа каде што се. Ние бевме тука кај што сме, напреднати сме само во многу мали сектори ито пак благодарение на приватни операции а не како резултат на национална стратегија. Само за споредба имаме пад од 70% кај студентите, Штип има раст од над 300%. Во таа смисла.
Веројатно не ме разбра правилно. Одам во последните години преку 10 пати месечно натаму, пијам кафе, јадам ручек, од 10 пати дали во 2-3 наврати добивам фискална.
Многу е природно да биди така.Фарук треба да е на 2ката наместо Бранче