Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
Бојаниќ заминал кај Горан

таман сега најдоброто на едно место,
најдобриот македонски тренер Горан Андоноски
најдобриот македонски лев бек Даниел Андоноски
најдобриот пикер Владимит Бојаниќ

таман сега најдоброто на едно место,
најдобриот македонски тренер Горан Андоноски
најдобриот македонски лев бек Даниел Андоноски
најдобриот пикер Владимит Бојаниќ
+ najdobriot desen bek Ahmed od sTruga

Некој знајт како е најава за сезонски, ќе почнит нешо продажба и дали ќе имат асален фан шоп со (по)прифатливи цени?
Голман ќе се земат или пак цела сезона со еден ќе се туркат?

Некој знајт како е најава за сезонски, ќе почнит нешо продажба и дали ќе имат асален фан шоп со (по)прифатливи цени?
Голман ќе се земат или пак цела сезона со еден ќе се туркат?
odmori sega gledaj fudbal, od avgust ke mu ja mislime za to hahahahah. Za fan shop sum da se otvorit ama koga togas ke se zatvorit, vaka za sega ubo e vo Etno shop po dres nekoj imat + za strancive da imat da ne zemet od Vardar ili Pelister deka mnogu baret od gfk ili grk a nemase lani

Останува ли Јапан во Охрид ?
Јок,останвит кј нафташите си ја крена платата кј нафташите над 60 иљадарки,требаше секој охриѓанец да дават по 1,5 евро месечно да го задржиме.

Јапан звани кешарица. Не сум изненаден да ти кажам право.

Без никаква споредба во детаљи колку и да беше посебен и симпатичен лик Јапанот, од друга страна толку мило ми е шо се врати домашен играч.

А и шпанецот си отишол. Штета, тој ептен бркаше работа.

точно е ровареа пољаците уште во мај и знаев дека ке го лапнат заради Х..... кичмата ни отиде за ЏАБЕ.......да не верувате во Порталите ,чула рекла казала за сумите шо ги спомнувааат.....го лапнаја за Х...

Сериозно квалитетен играч, али имате кој да го замени реално. Тројца од четворицата кружни напаѓачи што ги имате можат да играат како централни дефанзивци.

Сериозно квалитетен играч, али имате кој да го замени реално. Тројца од четворицата кружни напаѓачи што ги имате можат да играат како централни дефанзивци.
имаме 4 ама никој од нив не можит да го заменит а и немат на пазарот......најлошо е да се учиш на сопствените грешки.

Back
На врв Bottom