Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чуамени ич не го ни рачунајЗначи ништо ни од Андерсон , Тонали , Фернандеш , ако се тргне сега по Балеба а не Чуамени нема што да бараме ни во куповите ни во ПЛ а камоли во ЛШ.
Има еден една поговорка , сиромавиот двапати плаќа. Само да не биде кривицата на Карик кога нештата ке тргнат во погрешен правец , со сета сила треба да се удри и со дрвја и камења по директорите а не по Карик.
Мислам дека никој нема да го криви Карик, јас прв бев против неговото назначување, али знам што црепови имаме у управата нема да му судам. Само нека гледа да ја подобри играта доста ми е од очобол.Значи ништо ни од Андерсон , Тонали , Фернандеш , ако се тргне сега по Балеба а не Чуамени нема што да бараме ни во куповите ни во ПЛ а камоли во ЛШ.
Има еден една поговорка , сиромавиот двапати плаќа. Само да не биде кривицата на Карик кога нештата ке тргнат во погрешен правец , со сета сила треба да се удри и со дрвја и камења по директорите а не по Карик.
Мислев ќе дојде овој кај нас, ама реално имаат целосна поддршка што не шибнаа 85м фути за играч од овој калибар. За 70че некаде се јадеше. Имам чувство дека не чекаше до крај да се договориме, ама очигледно ниту ние, ниту Вест Хем не отстапивме од вредноста која ја имаме за играчот.
Ама мислам (или се надевам) дека се свесни дека ни треба јако засилување таму. Кој сака нека е, ама да донесе веднаш освежување во составот. За таков и 120 нека дадат, нема никаков проблем.
Реално 85м фунти за ликов се граничи со трансферот на Ентони. Апсолутно ништо посебно нема покажано за да вреди скоро 100м евра.Да имаа 120, немаше да се ценкаме за 85, па и од таа цена да отстапиме.
Единствен агол од кој што не ми е криво што не дојде кај нас е муабетот дека му е сеедно дали ке игра во Јунајтед или Тотенхем. А има енормно голем потенцијал да биде уште подобар од Андерсон.
Се надевам дека нема веќе никогаш со Мендеш да соработуваме.
Нека почекаат нека не се брзаат ич, кај и да е и без него ќе останеме.Проблемот е што Скот, алтернативата на Фернандеш му дигнале цена на 116м фунти (екстремно лудо).
Околу Фернандеш, има потенцијал но би се гушел со Коби а не е ДМ архетип на играч. Чуамени или некој сличен би бил баш тоа што фали.
Реално 85м фунти за ликов се граничи со трансферот на Ентони. Апсолутно ништо посебно нема покажано за да вреди скоро 100м евра.