E moj druže, nekada je ovaj forum baš bio živ, s obzirom da se nekada baš i učilo o svemu ovome, e sad nekako svi bi hteli sve odmah, kada se setim koliko sam ja vremena provodio čitajuči ovaj forum i serbianforum kako bih krenuo sa svim ovim stvarima i ostao sam tu negde zaglavljen od pre dve tri godine ali mislim da meni iskreno sasvim dovoljno za ovo što gledam i što imam, sreća pa se nađe sa starim stvarima još, mogu zamisliti koliko svi ostali su ispred mene, ali ne žalim se dok se ima dobro je, iako se nekad imalo za sto života sada je dosta teže ali podnošljivo dok je vas i znanja stare garde.
Al moras priznat da jedino nas dvojica smo im imali forum budnim.
Samo sta oni neznaju sta je zajebancija.
Vlast je prokleta dok imas moc.
A u biti si mali mis, a oni si tamo umislili da su Tramp.
Автоматски споено мислење:
Ovaj neki iz bosne je legenda sta si na duplecast stavio listi nema da mu presusi taj je gori i od mene.
I sve otvorene.
Generalno je problem u tome, sto bi ljudi hteli sami da dodju do lista "iz prve ruke", a ne znaju kako !
Ranije je to bilo lakse, ali to se promenilo. Ocekivati da ti neko otkrije nacin ulaska u aplikacije ili servere je utopija.
Znaci, ako nisi zadovoljan listama iz druge i trece ruke, koje mozes naci na netu, onda od nekoga moras da dobijes listu "iz prve ruke"!
A, samo je dobra volja tog nekog, da li hoce da ti je da !
a ovo sa slikama, je za nauk, da se ne postavlja toliko otvorenih lista na duplecastu, znaci to se ne radi
Generalno je problem u tome, sto bi ljudi hteli sami da dodju do lista "iz prve ruke", a ne znaju kako !
Ranije je to bilo lakse, ali to se promenilo. Ocekivati da ti neko otkrije nacin ulaska u aplikacije ili servere je utopija.
Znaci, ako nisi zadovoljan listama iz druge i trece ruke, koje mozes naci na netu, onda od nekoga moras da dobijes listu "iz prve ruke"!
A, samo je dobra volja tog nekog, da li hoce da ti je da !
a ovo sa slikama, je za nauk liku, koji je postavio toliko otvorenih lista na duplecastu, znaci to se ne radi
Dosta e prikazni, se odnesuvate kako da ste izmislile iptv, zatoa i rekov, ako mozete da pomognete na poedinci na koi im e potrebno toa, vie ste dobredojdeni, ako ste tuka za falenje i samobendisanost, ne samo vie dvajca, vazi za site, togas ste na pogresno mesto. Ovoj forum sekogas bil primef i ogledalo za toa deka mozeli i moze da se pomaga, ama vakvo odnesuvanje go negira toa, za zal
Dosta e prikazni, se odnesuvate kako da ste izmislile iptv, zatoa i rekov, ako mozete da pomognete na poedinci na koi im e potrebno toa, vie ste dobredojdeni, ako ste tuka za falenje i samobendisanost, ne samo vie dvajca, vazi za site, togas ste na pogresno mesto. Ovoj forum sekogas bil primef i ogledalo za toa deka mozeli i moze da se pomaga, ama vakvo odnesuvanje go negira toa, za zal
Evo ovi i Balkan Iptv Club se sakupljaju ovde,citam ovde i ovaj macan kaze 30 godine se bavi IpTv hahah koja laz od njega vidim dase umiljkuje kod suki damu da neki skener ili neke dobre liste hahaha sve naucnici do naucnika upropastise svaki skener kod Elmu sve sto je bilo dobro sve objavili n balkan ipt club i sad ljudi normalno mole jer ste sve unistili secam se cim odes na taj forum odmah ga napadaju svi samo dabi dobio blokadu od elmu i samo oni d aimaju imaju moj ono zatosto su bili budaletine sve tamo prodali bi svoju majku za jednu listu i sve druge u kuci. Toliko nemojte se ode dokazivati jel znamo koje ko kakav je sve moj do moga ajde cao sada majmuncine jedne unistite i ovaj forum.
o cemu ti to, elmu986 i ja smo stari prijatelji, samo se odavno nismo culi
inace skenere te vrste ne koristim, sem dva za neke druge stvari, (stara sam ja skola) ne zovu me dzabe dreamking, heheheheee, ocemo li malo o tome, o drimovima, za mene su jos aktuelni i ne prevazidjeni
i to da se zna, jedini covek iz iptv sveta, za ovih 30-ak godina, sa kojim nisam u bas nekim sjajnim odnosima (korektni smo) je sota, sa sf foruma
Pa prodolzuvate da se falite, nemam jas nisto protiv vas,toj sto pomaga nikoj ne znae deka pomaga, praka vo pp ako nesto nekomu mu treba i tolku, no kako vie si sakate taka ke pravite, jas samo si go kazav svoeto mislenje
Pa prodolzuvate da se falite, nemam jas nisto protiv vas,toj sto pomaga nikoj ne znae deka pomaga, praka vo pp ako nesto nekomu mu treba i tolku, no kako vie si sakate taka ke pravite, jas samo si go kazav svoeto mislenje
Dobro ako mi e pogresno, mozno e i toa, mene nisto ne mi treba btw, imam ona sto mi e neophodno, ako e pogresno dokazete go toa, no se somnnevam , so samoto spomenuvanje na elmu i kompanija de gleda kolku e saatot, ovde ja zavrsuva polemikata, a vie kako si sakate
Ako sum malku dosaden, toa e dobra vest, znaci ke se ispravat rabotite, dali pomagam, znaat onie sto im pomagam, a dali popubam, nemam namera, zatoa rekov, kazav sto imav , nikogo ne navreduvam, tuka zavrsuvam, koj kako si saka taka neka pravi
Dobro ako mi e pogresno, mozno e i toa, mene nisto ne mi treba btw, imam ona sto mi e neophodno, ako e pogresno dokazete go toa, no se somnnevam , so samoto spomenuvanje na elmu i kompanija de gleda kolku e saatot, ovde ja zavrsuva polemikata, a vie kako si sakate
Ako sum malku dosaden, toa e dobra vest, znaci ke se ispravat rabotite, dali pomagam, znaat onie sto im pomagam, a dali popubam, nemam namera, zatoa rekov, kazav sto imav , nikogo ne navreduvam, tuka zavrsuvam, koj kako si saka taka neka pravi
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.