- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.795
- Поени од реакции
- 6.804
Мене Самервајл ми е на ниво на Амад. Ок за бекап но без потенцијал за нешто повеќе. Ако купуват нека купуват саглам. На пример Баркола, Јилдиз...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке се откажеме и од него , ке земеме некој анонимен колку да се рече ете зедовме . Исто се случува и со Хол , ако Тонали со замине шанса нема да го пушти Њукасл. Нашите ке останат со прст во уста додека другите за 12 часа договарат потпишуваат ние абер немаме. Битно заинтересирани сме за Бовен и Берж,овие мидтејбл клуб не ги зима но битно да се земе нешто .Се надевам дека ке има некој позначаен напредок недела што иде. Премногу галама околу дечково за да може да им спуштиме 20 милиони од трансфер сумата.

Како што знам Фернандез отворен е за трансфер во Јунајтед, али исто и за други клубови. Мбеумо лани се изјасни дека сака трансфер само во Јунајтед, на кокошките и платата и клаузулата била поголема од нашата.За Фернандеш не стравувам толку, ситуацијата ми е слична како лани со Мбеумо и Тотенхем, сите информации се дека дечкото сака во Јунајтед, така да не верувам дека Тотенхем би бил проблем тука, едино ќе не заебат за бараната сума да остане висока.
Е сега, од ден на ден се зголемува шансата овие мочковците да го донесат Тонали, а доколку заврши таму ќе ми иди да си пукам во главата, али тоа е.
Не поврзуваат со 4 играчи од тимот кој што забораваат дека штотуку испадна од ПЛСе надевам само со шпекулацииве со Самервајл се неточни. Стерлинг од Тему со неконстантни изданија во ПЛ. 50м фунти за таков играч се премногу. Попрво би го задржал и трпел Рашфорд отколку вакви играчи.

Што ке ни се играчи кога имаме нов пич бич, инаку јас до сега не сум сретнал изјава дека сака само во во Јунајтед, ако да кажеме Реал му ги понуди истите услови ке прифати без око да му трепне или ПСЖ . ПРот работи на големо и си ја заслужува платата за разлика од директорите , серот и евреите. Сакаме шампиони да бидеме а не инвестираме , бегаме од големи трансфери демек грешките на Санчо и Антони се причина да не се инвестира големи пари на еден играч ма немој да ме јебеш.Како што знам Фернандез отворен е за трансфер во Јунајтед, али исто и за други клубови. Мбеумо лани се изјасни дека сака трансфер само во Јунајтед, на кокошките и платата и клаузулата била поголема од нашата.
Не е сигурно за Фернандез посебно ако се вмеша Реал.
Еј на што ќе е им текна да вложат нешто во стадионот.
Ок тешко е да убедиме играчи не се сложувам тука, али погледни ги кокошките и они се у дугови заради стадионот двапати се биреа за опстанок.Абе не е така лесно да се пазари сеа и ние овде мислиме Ферги ера е кај што играчи за без пари ќе играа макар една сезона седат на клупа. Ем нема пари, ем нема резултати, ем нема управа. Да, има некој моментум од кога дојде Керик, ама токсичноста е тука и само чека прав момент. Многу малце треба за да се вратиме на оној одвратен Јунајтед што ни обеле коса последниве 10 години. Е сеа рачунај колку е тешко да се донесе играч во такви услови.

Одамна сме немале полесен старт. Реално со добро темпирање на форма и земање залет во први три кола, сите овие можеме да ги добиеме, иако звучи нереално.Ок тешко е да убедиме играчи не се сложувам тука, али погледни ги кокошките и они се у дугови заради стадионот двапати се биреа за опстанок.
И што прават?
Дали пуштаат само ПР буви или работат на подобрување на тимот.
Секако се во полоша состојба од нас, али имаат амбиции за разлика од нашите.
За претходно лето верував дека имаме финансиски проблеми, али оваа година шо знам.
Инаку излезе распоредот за нашите првите 10 натпревари.
Треба ли да ја повторам народната, и ќорава кокошка убоде зрно.10/10 победи за старт
И Фернандеш е наш (ако одлучиле нашите да го купат), Вест Хем само се обидуваат да извлечат повеќе пари со ова со кокошките. Нема шанса Тотенхем да ни земе играч, не се заебавајте.![]()

Ок тешко е да убедиме играчи не се сложувам тука, али погледни ги кокошките и они се у дугови заради стадионот двапати се биреа за опстанок.
И што прават?
Дали пуштаат само ПР буви или работат на подобрување на тимот.
Секако се во полоша состојба од нас, али имаат амбиции за разлика од нашите.
За претходно лето верував дека имаме финансиски проблеми, али оваа година шо знам.
Инаку излезе распоредот за нашите првите 10 натпревари.
И они се у исти гомна како нас последните 3 сезони.Од каде заклучи дека се во полоша состојба Тотенхем од нас?
Годинава играа ЛШ, лани освоија ЛЕ. Дали си 20ти во ПЛ или топ 5 не игра голема улога во финансиите во ПЛ зошо е мала разликата. Значи тие имаа сезона со ЛШ, а ние имавме сезона само со ПЛ и отпаднати купови од прво коло.
Ние оваа година бевме без средства од ЛШ и тоа ќе се одразува ова лето, а не претходното. Претходното лето исто така потрошивме добри износи.