Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мене Самервајл ми е на ниво на Амад. Ок за бекап но без потенцијал за нешто повеќе. Ако купуват нека купуват саглам. На пример Баркола, Јилдиз...

Се надевам дека ке има некој позначаен напредок недела што иде. Премногу галама околу дечково за да може да им спуштиме 20 милиони од трансфер сумата.

Се надевам дека ке има некој позначаен напредок недела што иде. Премногу галама околу дечково за да може да им спуштиме 20 милиони од трансфер сумата.

Ке се откажеме и од него , ке земеме некој анонимен колку да се рече ете зедовме . Исто се случува и со Хол , ако Тонали со замине шанса нема да го пушти Њукасл. Нашите ке останат со прст во уста додека другите за 12 часа договарат потпишуваат ние абер немаме. Битно заинтересирани сме за Бовен и Берж,овие мидтејбл клуб не ги зима но битно да се земе нешто .

За Фернандеш не стравувам толку, ситуацијата ми е слична како лани со Мбеумо и Тотенхем, сите информации се дека дечкото сака во Јунајтед, така да не верувам дека Тотенхем би бил проблем тука, едино ќе не заебат за бараната сума да остане висока.
Е сега, од ден на ден се зголемува шансата овие мочковците да го донесат Тонали, а доколку заврши таму ќе ми иди да си пукам во главата, али тоа е.

Имаше едно интерјву од коа потпишал за ВХ, му се јавил на Бруно и радосен му рекол еј конечно играме и двајцата за Јунајтед. :)

За Фернандеш не стравувам толку, ситуацијата ми е слична како лани со Мбеумо и Тотенхем, сите информации се дека дечкото сака во Јунајтед, така да не верувам дека Тотенхем би бил проблем тука, едино ќе не заебат за бараната сума да остане висока.
Е сега, од ден на ден се зголемува шансата овие мочковците да го донесат Тонали, а доколку заврши таму ќе ми иди да си пукам во главата, али тоа е.
Како што знам Фернандез отворен е за трансфер во Јунајтед, али исто и за други клубови. Мбеумо лани се изјасни дека сака трансфер само во Јунајтед, на кокошките и платата и клаузулата била поголема од нашата.
Не е сигурно за Фернандез посебно ако се вмеша Реал.

Еј на што ќе е им текна да вложат нешто во стадионот.

Последно уредено:
Се надевам само со шпекулацииве со Самервајл се неточни. Стерлинг од Тему со неконстантни изданија во ПЛ. 50м фунти за таков играч се премногу. Попрво би го задржал и трпел Рашфорд отколку вакви играчи.
Не поврзуваат со 4 играчи од тимот кој што забораваат дека штотуку испадна од ПЛ :D

Абе не е така лесно да се пазари сеа и ние овде мислиме Ферги ера е кај што играчи за без пари ќе играа макар една сезона седат на клупа. Ем нема пари, ем нема резултати, ем нема управа. Да, има некој моментум од кога дојде Керик, ама токсичноста е тука и само чека прав момент. Многу малце треба за да се вратиме на оној одвратен Јунајтед што ни обеле коса последниве 10 години. Е сеа рачунај колку е тешко да се донесе играч во такви услови.

Како што знам Фернандез отворен е за трансфер во Јунајтед, али исто и за други клубови. Мбеумо лани се изјасни дека сака трансфер само во Јунајтед, на кокошките и платата и клаузулата била поголема од нашата.
Не е сигурно за Фернандез посебно ако се вмеша Реал.

Еј на што ќе е им текна да вложат нешто во стадионот.
Што ке ни се играчи кога имаме нов пич бич, инаку јас до сега не сум сретнал изјава дека сака само во во Јунајтед, ако да кажеме Реал му ги понуди истите услови ке прифати без око да му трепне или ПСЖ . ПРот работи на големо и си ја заслужува платата за разлика од директорите , серот и евреите. Сакаме шампиони да бидеме а не инвестираме , бегаме од големи трансфери демек грешките на Санчо и Антони се причина да не се инвестира големи пари на еден играч ма немој да ме јебеш.

Тоа ти е како јас кога ке излезе ГТА 6та ке купам компјутер за некој си 25 илјади и ке остане само на лоадинг и нема да работи епа нема, земи од 2000 евра да видиш како ке работи. Нашите пак се надеваат на лоша сезона на конкурентите ха тоа беше лани минато свршено време , не ни бега борба со Бормуд за 7мо 6то место.

Ајде нема да го земеме ни Тоанли ни Андерсон , но нека завршат работа што поскоро со Фернандес и нека опнат 80 м на Чуамени имајки во предвид Реал го сака на Енцо , плус нека запнат за Тони мислам во СА игра сега , тие трансфери да се случат ке речам добро е не е супер ама накај одлично оди. Ни Бовен та. Бовен и некој си Берж , не ми се јасни никако.

Абе не е така лесно да се пазари сеа и ние овде мислиме Ферги ера е кај што играчи за без пари ќе играа макар една сезона седат на клупа. Ем нема пари, ем нема резултати, ем нема управа. Да, има некој моментум од кога дојде Керик, ама токсичноста е тука и само чека прав момент. Многу малце треба за да се вратиме на оној одвратен Јунајтед што ни обеле коса последниве 10 години. Е сеа рачунај колку е тешко да се донесе играч во такви услови.
Ок тешко е да убедиме играчи не се сложувам тука, али погледни ги кокошките и они се у дугови заради стадионот двапати се биреа за опстанок.
И што прават?
Дали пуштаат само ПР буви или работат на подобрување на тимот.
Секако се во полоша состојба од нас, али имаат амбиции за разлика од нашите.
За претходно лето верував дека имаме финансиски проблеми, али оваа година шо знам.
Инаку излезе распоредот за нашите првите 10 натпревари.

10/10 победи за старт :sneaky::sneaky:

И Фернандеш е наш (ако одлучиле нашите да го купат), Вест Хем само се обидуваат да извлечат повеќе пари со ова со кокошките. Нема шанса Тотенхем да ни земе играч, не се заебавајте. :D

Ок тешко е да убедиме играчи не се сложувам тука, али погледни ги кокошките и они се у дугови заради стадионот двапати се биреа за опстанок.
И што прават?
За претходно лето верував дека имаме финансиски проблеми, али оваа година шо знам.

Одамна сме немале полесен старт. Реално со добро темпирање на форма и земање залет во први три кола, сите овие можеме да ги добиеме, иако звучи нереално.
Само да се испазари како што треба.

10/10 победи за старт :sneaky::sneaky:

И Фернандеш е наш (ако одлучиле нашите да го купат), Вест Хем само се обидуваат да извлечат повеќе пари со ова со кокошките. Нема шанса Тотенхем да ни земе играч, не се заебавајте. :D
Треба ли да ја повторам народната, и ќорава кокошка убоде зрно. :D

Излезе и фул распоредот, секако че има измени.

Последно уредено:
И што прават?

Од каде заклучи дека се во полоша состојба Тотенхем од нас?

Годинава играа ЛШ, лани освоија ЛЕ. Дали си 20ти во ПЛ или топ 5 не игра голема улога во финансиите во ПЛ зошо е мала разликата. Значи тие имаа сезона со ЛШ, а ние имавме сезона само со ПЛ и отпаднати купови од прво коло.

Ние оваа година бевме без средства од ЛШ и тоа ќе се одразува ова лето, а не претходното. Претходното лето исто така потрошивме добри износи.

Од каде заклучи дека се во полоша состојба Тотенхем од нас?

Годинава играа ЛШ, лани освоија ЛЕ. Дали си 20ти во ПЛ или топ 5 не игра голема улога во финансиите во ПЛ зошо е мала разликата. Значи тие имаа сезона со ЛШ, а ние имавме сезона само со ПЛ и отпаднати купови од прво коло.

Ние оваа година бевме без средства од ЛШ и тоа ќе се одразува ова лето, а не претходното. Претходното лето исто така потрошивме добри износи.
И они се у исти гомна како нас последните 3 сезони.
Играа лига на шампиони али не се финансиски толку појаки од нас и они имаат долгови.
Плус они и сезона со лига на шампиони секако помалку приходи од нас, дефинитивно не се финансиски помоќни.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom