- Член од
- 11 јуни 2026
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
Hvala puno!!! Saljem i javljam novosti!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
napisi ubavo i broj na prepiska da te najdat tamuHvala puno!!! Saljem i javljam novosti!
ne 10 mesec se 23godinaЗдраво на сите, дали почнаа со обработка на молби од 2024 година, или сеуште 2023 не е завршена?
Поздрав
konkretno se do 05.10 spored ruskata strana ama tuka ima i turski prepiski koi se pobrzi za razlika od nasne 10 mesec se 23godina
Cvetiliana Vladimirova! +359 88 830 0401Дали има некој да ми препорача посредник за бг пасош (барање стари документи по архиви) ?
nekoja nedela se ceka se podava molba racno napisana do pravda i kopija od pasos ti prakjaat po posta na bg adresaVie sto ste podale baranje za vrakanje na originalnite dokumenti od Sofija otkako vi zavrsila postapkata vi gi vratija dokumentite odma ili cekavte nekoe vreme?
preku posrednik ti e 2000 mkd da gi zeme nazadVie sto ste podale baranje za vrakanje na originalnite dokumenti od Sofija otkako vi zavrsila postapkata vi gi vratija dokumentite odma ili cekavte nekoe vreme?
Mene mi stigna vo konzulat odkako go zedov drzavjanstvoto posle 4 ili 5 mesecinekoja nedela se ceka se podava molba racno napisana do pravda i kopija od pasos ti prakjaat po posta na bg adresa
Автоматски споено мислење:
preku posrednik ti e 2000 mkd da gi zeme nazad
Зависи од каде го подигаш указот. Јас го подигав од Софија, и со него ми ги дадоја и старите документи.Vie sto ste podale baranje za vrakanje na originalnite dokumenti od Sofija otkako vi zavrsila postapkata vi gi vratija dokumentite odma ili cekavte nekoe vreme?
Eptem sporo. Ochekuvav da se megju 19600/2023 i 20000/2023.eve do kade se stignati so prepiski
Прегледај го приврзокот 480178
da skoro kako da ne ni gledaat , a imase nesto vikaa za ubrzuvanje,a jas sum duri na obrazuvanaEptem sporo. Ochekuvav da se megju 19600/2023 i 20000/2023.
Jas sum 213xx/2023 i nikako da stignat, sekoj den go proveruvam statusot i istiot e na zadolzhitelen ushte. Shtom imam nekoja promena kje objavam tuka.da skoro kako da ne ni gledaat , a imase nesto vikaa za ubrzuvanje,a jas sum duri na obrazuvana
so koj posrednik siJas sum 213xx/2023 i nikako da stignat, sekoj den go proveruvam statusot i istiot e na zadolzhitelen ushte. Shtom imam nekoja promena kje objavam tuka.