Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Што порано сфатиш дека Јунајтед не е како Сити, буре без дно кога се работи за пари, толку побрзо ке ти биде полесно. Не знам што требал клубот да направи со Андерсон.
  • Не сака да дојде во Јунајтед
  • Клубот не може да си дозволи 120 милиони фунти за играч во моментов
  • Имаш клуб со неограничени средства како конкурент за играчот, кој знае каква плата му имаат понудено
  • Пазарот за средњаци е страшен во моментов, во поглед на цени
За Фернандес има муабети дека дава предност на Јунајтед, и дека Бруно му е идол.
Незнам мислиш дека гурам накај
Андерсон,уште на пола сезона не ми беше верно дека ќе дојде. Отворен ни е патот до Тонали додека Сити не го среди Андерсон, има муабети дека Сити сака да појде по двајцата ако си отиде Родри.
Фернандез е добар играч али со него и со Едерсон ако завршиме наебавме. Да не почнувам муабет дека ќе не обрусат 70 до 80 мил за него.

Ја сум сигурен дека Балеба ќе даде се од себе ако го земеме ама некако ич не е стабилна работата, Скот ми се допаѓа исто, многу добар играч, овој Фернандез ми е нај енигма а 80 милиони
Автоматски споено мислење:

Што порано сфатиш дека Јунајтед не е како Сити, буре без дно кога се работи за пари, толку побрзо ке ти биде полесно. Не знам што требал клубот да направи со Андерсон.
  • Не сака да дојде во Јунајтед
  • Клубот не може да си дозволи 120 милиони фунти за играч во моментов
  • Имаш клуб со неограничени средства како конкурент за играчот, кој знае каква плата му имаат понудено
  • Пазарот за средњаци е страшен во моментов, во поглед на цени
За Фернандес има муабети дека дава предност на Јунајтед, и дека Бруно му е идол.
Па и тоа и плус сулудо е да ти требаат 5-6 играчи а да лупнеш пола и повеќе буџет на еден играч само. Друго е да ти е се скоцкано и земаш цел буџет го лупаш за еден два играчи, не сме далеку и ние од тоа само треба овој и наредниот трансфер рок да бидат перфектни

Незнам мислиш дека гурам накај
Андерсон,уште на пола сезона не ми беше верно дека ќе дојде. Отворен ни е патот до Тонали додека Сити не го среди Андерсон, има муабети дека Сити сака да појде по двајцата ако си отиде Родри.
Фернандез е добар играч али со него и со Едерсон ако завршиме наебавме. Да не почнувам муабет дека ќе не обрусат 70 до 80 мил за него.

Jaс сум едно 80% сигурен дека ако Тонали не дојде до 70-80 милиони трансфер износ и некоја нормална плата, дека нема да го купиме. Шанса нема 100 милиони да дадеме за него на Њукасл. Ко што пиша @Adidya..Fanox on Faja :D ми делува дека ке бидат двајца од Фернандеш, Скот и Балеба. Особено мислам дека сме заинтересирани околу Фернандеш.

Jaс сум едно 80% сигурен дека ако Тонали не дојде до 70-80 милиони трансфер износ и некоја нормална плата, дека нема да го купиме. Шанса нема 100 милиони да дадеме за него на Њукасл. Ко што пиша @Adidya..Fanox on Faja :D ми делува дека ке бидат двајца од Фернандеш, Скот и Балеба. Особено мислам дека сме заинтересирани околу Фернандеш.
Епа видиш тука наоѓам проблем за оваа ПР управа.
За 20 мил плус и плата од 250К неделно си решаваш средина, али серкото и ретардите од управата ќе си свиркаат и ќе си ушпараат, сами си создаваме проблем.

Фернандеш, Скот, Балеба.
Ќе земат еден или двајца од овие и тоа е тоа.
Мене се ми смрди накај Балеба циљаат , оваа друго само се распрашуаат.

Или овие буџет верзии на фудбалери у покушај.

@vidooq Значи Балеба

Последно уредено:
Само за 8ци сме заинтересирани никако ДМ како да сме скарани на таа позиција , кружат муабети дека Карик сакал да игра како ПСЖ , никако нема да му успее тој план нека не си играат мајтап и нека купуват ДМ . Само не Балеба.

Само за 8ци сме заинтересирани никако ДМ како да сме скарани на таа позиција , кружат муабети дека Карик сакал да игра како ПСЖ , никако нема да му успее тој план нека не си играат мајтап и нека купуват ДМ . Само не Балеба.
Изгледа баш Балеба ќе ни е ДМ.

Последно уредено:
Изгледа баш Балеба ќе ни е ДМ.

Да го видиме и тоа чудо. Во врска со Хал ако навистина се спукал со Еди тогаш можна е да се реализира но ке барат над 60 м. Плус и Тонали сака да си оди неверувам дека така лесно ке го пуштат Хал или ке му дадат нов богат договор или ке му барат ненормална сума.

Тоа и мене ме загрижува. Нема класичен дмф.

Ви пишав претходно дека најреално трансфер лето за средината покрај Едерсон ќе бидат Фернандес/Скот, Балеба/Адамс или некоја друга комбинација од наведените.
Нереално е да се пука 120+ за Андерсон или 100+ за Тонали. Имавме пехови со такви трансфери во минатото. Толкава трансфер сума и Јунајтед во иста реченица носат страшен притисок на плеќите и голема веројатност за неуспех.

Средни засилувања во Едерсон - Фернандес/Скот и Балеба/Адамс е супер според мене. Сигурно ќе добиваат поголема минутажа браќата Флечер, плус некој од младинците.

Искрено мерак ми прави Ману Коне од Рома и би чинел помалку, а може и Зиркзе да се искористи во приказната.

Ви пишав претходно дека најреално трансфер лето за средината покрај Едерсон ќе бидат Фернандес/Скот, Балеба/Адамс или некоја друга комбинација од наведените.
Нереално е да се пука 120+ за Андерсон или 100+ за Тонали. Имавме пехови со такви трансфери во минатото. Толкава трансфер сума и Јунајтед во иста реченица носат страшен притисок на плеќите и голема веројатност за неуспех.

Средни засилувања во Едерсон - Фернандес/Скот и Балеба/Адамс е супер според мене. Сигурно ќе добиваат поголема минутажа браќата Флечер, плус некој од младинците.

Искрено мерак ми прави Ману Коне од Рома и би чинел помалку, а може и Зиркзе да се искористи во приказната.
Со таа средина нема ни да сме приближно од лани.

Eве зошто идат по Сангаре. Koлку од овие бројки би пресликал во ПЛ, е прашање за милион долари.

Форест се лудаци, има да ги одерат Сити до гола кожа. Добар играч, несомнено, ама ова е сулуда територија за трансфер.

Последно уредено:
Со таа средина нема ни да сме приближно од лани.
Овие играчи ќе понудат реална ротација и свежина на средината. Нема иста двојка да игра меч за меч.

Ајде кажи кои треба да се засилувањта во средината. Ама најреална и достапна опција. Пример Андерсон не е реална опција. Ни тој сака да доаѓа кај нас, ниту ние сме спремни 130 да понудиме. Ме интересира кои се според тебе.

Back
На врв Bottom