Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сс овој правив само мак играчи да уценуев и да си качив цену.Уместо повише странци да дозволив, да направив некакав резултат наши екипе у АБА 2 лигу и можда у некое европско такмичење, они правив шансу још повише да лапав функционери и да се преплатив македонски играчи.
Сс овој правив само мак играчи да уценуев и да си качив цену.
Ми овуј сезону исто како сс 3 странски да смо играле, цело време едн беше аут заради повреду.Па ми и немамо толко лоши домашни, још 2 солидни да се доведев од Мк и 2 странци што ќе играв сс Стевановиќа. Радука и Урош аут а верују и овј Николиќ.
Други екипе знатно ќе ослабив освен Мзт
Па Николиќ е аут одамна си е отиденПа ми и немамо толко лоши домашни, још 2 солидни да се доведев од Мк и 2 странци што ќе играв сс Стевановиќа. Радука и Урош аут а верују и овј Николиќ.
Други екипе знатно ќе ослабив освен Мзт
Автоматски споено мислење:
Ми овуј сезону исто како сс 3 странски да смо играле, цело време едн беше аут заради повреду.
Ќе ни треба још едн солидан македонски играч и да се покрие 4ка и 5ка сс странци.
Да ама тешко да ги доведев сви њима. Не знам какво е чаре сс Работнички, Маџари ќе гледа вероватно да га задржи Хота после успешну сезону.Стевановиќ остануе такој?
Нека доведев Амара Хота тој би било екстра. Можемо Рикиќа на 5, Ефремовскога, Виктора Тасевски. Мене повише ми е важно што повише домашни играчи квалитетни пошто скоро увек освојуе тим кој ги земе домашни најбољи.