Друже нити сум по скаутирање, нити го знам.Ако си по скаутирање твое мислење за средниот бек од Вецлар Филип Вистороп ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже нити сум по скаутирање, нити го знам.Ако си по скаутирање твое мислење за средниот бек од Вецлар Филип Вистороп ?
Стрмљан тип и ниво на играч. Ма да повеќе влечи на лев отколку среден.Ако си по скаутирање твое мислење за средниот бек од Вецлар Филип Вистороп ?
Ќе дојди у Вардар ?Стрмљан тип и ниво на играч. Ма да повеќе влечи на лев отколку среден.
Не сум слушнал ништо јас за него, @ohrid66 го напиша, ако знае нешто повеќе околу него нека кажи. Не знам дали за Вардар или за кај нив праша.Ќе дојди у Вардар ?

Ништо чудно да е за кај нив, нивниот буџет е бунар без дно))))Не сум слушнал ништо јас за него, @ohrid66 го напиша, ако знае нешто повеќе околу него нека кажи. Не знам дали за Вардар или за кај нив праша.![]()
Низ ракометните кругови познати како македонскиот ПСЖ, а ХОЈ данскиот ПСЖ.Ништо чудно да е за кај нив, нивниот буџет е бунар без дно))))

Еве има и хајлајтс со сите голови од натпреварот, инаку Фадуил заврши како најдобар стрелец со 10 погодоци.Фадуил им стегна 8 гола (4/4 пенал) за едно полувреме на ПСЖ. Каков преглед на игра има дечкото, плус нешто многу важно за нас, одлично изведува седмерци.

sportskadimenzija.mk
Vo Podgorica mislam se sretnaa vo Hilton. Spored toa sto razbrav i pred toj sostanok ovaa godina samo ke razigruvaat na turniri.Имаше некој инстаграм пост пред 2-3 недели, со слики од нова средба, Нунев од Вардар, Стерјев од Работник, и некои други, во конференциска сала од некој хотел, пишуваше се договориле од оваа сезона да играат. Тешки глупости.
Тоа беше претходна вест. Нели прво не се договорија, па после се договорија за првата година да биде пилот година со турнири, ама по последниов состанок, рекоа 2 групи по 5 екипи, па првите 2 екипи од секоја група ќе одат на Ф4. Така што, ми делува дека официјално ќе почне од Август. Може е некоја пилот година, ама чим веќе ќе играат по групи па Ф4, зошто да не е официјално? Форматот е тој, бројот на натпревари е тој.Vo Podgorica mislam se sretnaa vo Hilton. Spored toa sto razbrav i pred toj sostanok ovaa godina samo ke razigruvaat na turniri.
Како ќе спиемеЌе откаже Олимпијакос
?