Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја би рекол почетокот на...Падот на ........
Поише фокусот ми беше на падот...Ја би рекол почетокот на...

Сезоната кога у плеј оф Вардар изигра нерешено у Струмица со Зомимак па Металург имаа меч топка у Автокоманда. Изиграа нерешено и титулата се реши на Кале 01.06.2013
Или да скратиме, кога Вардар го сруши Металург од тронотСезоната кога у плеј оф Вардар изигра нерешено у Струмица со Зомимак па Металург имаа меч топка у Автокоманда. Изиграа нерешено и титулата се реши на Кале 01.06.2013

Имаа некој состанок пред некоја недела и кажаа дека се договориле од оваа. Ќе гледаме дерби мечеви со Будва, Панчево и Војводина. Ќе биде жустро.Не требаше ова да се игра од следната сезона??
![]()
Регионалната лига почнува на 23 август - ова се групите - 24 РАКОМЕТ
Машката регионална лига што од сезонава ќе се игра по системот на регуларни кола, треба да почне на 23 август, а да заврши на почеток на февруари. Потоа би се играл завршен Ф4 на најдобрите екипи. Десетте тимот од трите држави се поделени во две групи од по пет екипи. Во првата група се: Вардар, […]24rakomet.mk
Кј нас немаше доволно инфор ,шо и како ама изгледа ке почнат турнирскиНе требаше ова да се игра од следната сезона??
![]()
Регионалната лига почнува на 23 август - ова се групите - 24 РАКОМЕТ
Машката регионална лига што од сезонава ќе се игра по системот на регуларни кола, треба да почне на 23 август, а да заврши на почеток на февруари. Потоа би се играл завршен Ф4 на најдобрите екипи. Десетте тимот од трите држави се поделени во две групи од по пет екипи. Во првата група се: Вардар, […]24rakomet.mk
Како турнирски, кога пишува дека ќе се игра од септември до февруари со редовни кола со после ќе се игра Фајнл фор.Кј нас немаше доволно инфор ,шо и како ама изгледа ке почнат турнирски
ова е од 20 мај
Naredne sezone bi trebalo da ovo bude pilot projekat, da se igraju turniri, dok bi liga u punom kapacitetu trebalo da bude formirana od septembra 2027.
Од овие утакмци единствно што би било корисно да се скаутира некој потенцијал. Ќе гледаме дерби мечеви со Будва, Панчево и Војводина.
Ако си по скаутирање твое мислење за средниот бек од Вецлар Филип Вистороп ?Од овие утакмци единствно што би било корисно да се скаутира некој потенцијал