Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Треба само да се остават и да се угушат во нивните гомна. Им се остави Дурмо Турс да си прави што сака, им изгореа 50 луѓе, им се остави преминот кај Битпазар, прегазиле 2 пешаци, се надевам нема да бидат последните. Треба да им се тргнат и тие бетонските препреки на Цветан Димов за да можат тие со ајнцерите и со чаевите што претрчуваат да изгинат на раат. :icon_lol:

Aбе, стално слушам како зборат на интернет за вакви ствари, али у живо никад нит сум сведочел, нит ми кажал некој за такви случаи.
Можда немаш работено на рецепција во некој хотел или мотел.

dragi severni, kako mislete da zhiveete so vakva klima na omraza pomegu nie i vie :D? neli nemate dovollno pamet, da se vragate samo 30 godini nanazad, koga Srbia ili vie bevte hepten posilni od Albancite i pak ne mozhevte da napraite shto sakate? da ne se vrakame od 1913 do 1990, bidejki se 80 godini ste imale full power, i pak rabotite se smenija, i veke treba da se osvestite deka ne mozhete da gi ostranite albancite od nivnite teritorii... a sega vo 2026 se obiduvate da se mangupirate bez da napraete vakva analiza (bez emocii) :D

kako ke imame sozhivot ?

dragi severni, kako mislete da zhiveete so vakva klima na omraza pomegu nie i vie :D? neli nemate dovollno pamet, da se vragate samo 30 godini nanazad, koga Srbia ili vie bevte hepten posilni od Albancite i pak ne mozhevte da napraite shto sakate? da ne se vrakame od 1913 do 1990, bidejki se 80 godini ste imale full power, i pak rabotite se smenija, i veke treba da se osvestite deka ne mozhete da gi ostranite albancite od nivnite teritorii... a sega vo 2026 se obiduvate da se mangupirate bez da napraete vakva analiza (bez emocii) :D

kako ke imame sozhivot ?
Нема да имаме затоа што вие не сакате соживот.

Втора работа, ако е вака како што ти викаш, дека ние пред 80 години сме имале full power, и дека работите се смениле, нели мислиш дека ќе дојде време кога работите пак ќе се сменат, т.е дека животот е круг кој што се врти? Или вака не размислуваш ти, мислиш дека до крајот на вечноста вие ќе може да си плачете за се и сешто и ќе имате поддршка од Америка и Меѓународна заедница?

Ме интересира чисто информативно како работи тој тостерски мозок.

Ме интересира чисто информативно како работи тој тостерски мозок.
ne mozhe be tvojata glava da razbere covek shto patuval na 4 kontineti pred da iam 30 godini, shto bil vo +35 drzavi, od najciviliziranite do najneciviliziranite, i da znae shto e losho shto e dobro, bidejki zam gi gledal, ne e kako shto ima kazhaa.... ?

kako mene ke mi kazhe nekoj glup makedonec, shto od sello na demir kapija, na vlez vo skopje ke izvadi pasosh bidejki, gleda rampa ?? aj sega ti objasni mi go toa ? kako mojata glava toj ke go razbere ??

ne mozhe be tvojata glava da razbere covek shto patuval na 4 kontineti pred da iam 30 godini, shto bil vo +35 drzavi, od najciviliziranite do najneciviliziranite, i da znae shto e losho shto e dobro, bidejki zam gi gledal, ne e kako shto ima kazhaa.... ?

kako mene ke mi kazhe nekoj glup makedonec, shto od sello na demir kapija, na vlez vo skopje ke izvadi pasosh bidejki, gleda rampa ?? aj sega ti objasni mi go toa ? kako mojata glava toj ke go razbere ??
Добро тостери нема проблем, значи сепак не можам да го разберам тој тостерски мозок, и можда глупиот Македонец вади пасош кога ќе види патарина, ама затоа паметниот шиптaр вади кур кога ќе види коза. :kuracc:

Attachments

• IMG_0646.jpeg
    IMG_0646.jpeg
    37,1 KB · Прегледи: 19
Ова им е нивото.
Уриме полуматура, о Узејр, о кинги на ФБ страната од селото. Гледање на видеото е задолжително :D
Screenshot_20260604_200650_Facebook.jpg
Ќе оди да чисти вециња и да дила дрога догодина низ европскиве држави и после ќе се врати да пропагира како шетан човек.

Тоа е таа бела чорапа на сиво одело и црна кондура. :pos:

Абе да не постоеа ќе требаше некој да ги измисли, какви индијанци господе боже.

Тоа е таа бела чорапа на сиво одело и црна кондура. :pos:

Абе да не постоеа ќе требаше некој да ги измисли, какви индијанци господе боже.
Уште прадедо ми пред 100 години ми викаше „не носи бела чорапа ко шиптaр ќе бидеш".

Back
На врв Bottom