Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.787
- Поени од реакции
- 6.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Само Тед Ласо може да ги оправи од оваа ситуацијаКардинале за некој месец кога навивачите ќе ја запалат Каса Милан.
Прегледај го приврзокот 479159
Во секој случај Ибра, каков и да е, дури и се да е вистина тоа што пишуваат медиумите, не е најодговорен, па ниту највиновен, на крај одлучува Гери.
Доколку остане на мислење дека Ибра треба да биде тој "советник" што ќе стои позади сите одлуки во клубот, не е крив советникот, кој без никаква функција во клубот ќе прави што сака, туку тој што му ја дал таа моќ.
Автоматски споено мислење:
Ова требаше да е пародија?
Делува доста реално на тоа што се случува во Милан

Сигурно е за пари, а и развитокот на млади им е 0. Ене го Камарда 0 напредок има у 3 години, боље ќе му беше у Борусија Д сто посто.
Многу ми е криво за овој што не успеаа да го задржат.
Да ти ебам и Примавера и Футуро, да ти ебам и Кировски и Ибрахимович.
За овој сега се борат да го потпишат Сити и Псж и најверојатно ќе биде трет голман на ПСЖ.
Овој има потенцијал да биде број еден во светот, каква штета!!!
Очекував повеќе но ја усраа многу и со младите.Сигурно е за пари, а и развитокот на млади им е 0. Ене го Камарда 0 напредок има у 3 години, боље ќе му беше у Борусија Д сто посто.
Истото и овој си го мисли.
Сеа ќе те удри штрумф по глава со тетратката кој тим у Серие А колку пари вадел а кој колку у ПЛРагник е more of the same. Ми се сере кога ќе чујам "развој на младинци" и " самоодржливост" . Тоа се рецепти за функционирање на умрени клубови водени без креативност и муда.
Тоа чергарство, копање по контењери и алгоритми некои, треба да е за клубови како Лајпциг и такви некои.