Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И све тоа треба некој шипо у некоја јавна институција каде стаорец покрај нозе ти поминува да го одреди дали е или не е непристојно. И ќе ме врати некој а сум земал слободен ден и ќе треба да го запалам и него и цела зграда.Да и деколте и се што е непристојно, не треба се да се набројува.
Човек, не е проблем во кодексот, или во самиот поим за "пристојност" кога одиш во институција...И све тоа треба некој шипо у некоја јавна институција каде стаорец покрај нозе ти поминува да го одреди дали е или не е непристојно. И ќе ме врати некој а сум земал слободен ден и ќе треба да го запалам и него и цела зграда.
Не сте нормални како лесно слободата си ја продавате.

Купи си ленени.Не планирам да се варам на 50 степени во Скопјемце, фирмата не бара тоа и не планирам да глумам suits во летно време.
Дали е во ред да ти дојдат гостите на свадба по дуксер и тренерка?И све тоа треба некој шипо у некоја јавна институција каде стаорец покрај нозе ти поминува да го одреди дали е или не е непристојно. И ќе ме врати некој а сум земал слободен ден и ќе треба да го запалам и него и цела зграда.
Не сте нормални како лесно слободата си ја продавате.
Мене и на кафе кога одат мажи со тренерки ми е неубаво. Тоа е исто како јас со хеланки да одам на кафе. Не е убаво. Се знае кај се носат тренерки и хеланки.Дали е во ред да ти дојдат гостите на свадба по дуксер и тренерка?
Епа реков јас, црна тренерка и најк ермакс плус патикаМене и на кафе кога одат мажи со тренерки ми е неубаво. Тоа е исто како јас со хеланки да одам на кафе. Не е убаво. Се знае кај се носат тренерки и хеланки.

Kade ?Мене и на кафе кога одат мажи со тренерки ми е неубаво. Тоа е исто како јас со хеланки да одам на кафе. Не е убаво. Се знае кај се носат тренерки и хеланки.

Во парк, на излет, на спорт, на пешачење.Kade ?![]()
А ние што не одиме на кафе?Мене и на кафе кога одат мажи со тренерки ми е неубаво. Тоа е исто како јас со хеланки да одам на кафе. Не е убаво. Се знае кај се носат тренерки и хеланки.
ред флег маж што оди на кафе во 12 саат и порачува коњак или виски.А ние што не одиме на кафе?
Т.е. одиме на "кафе" ама си порачуваме коњак
И за нас ова важи?

Ne kafe se odi bas onaka kazual, relaksirano. Ne ti e toa formalna vecera pa doterani ko selanec za na doktorВо парк, на излет, на спорт, на пешачење.

Па casual е фармерка и маичка да облечеш. Или лежерни панталони, whatever. Тренерка не е casual, тоа е спортска опрема.Ne kafe se odi bas onaka kazual, relaksirano. Ne ti e toa formalna vecera pa doterani ko selanec za na doktor![]()
Па по пижами да одиме шо да неNe kafe se odi bas onaka kazual, relaksirano. Ne ti e toa formalna vecera pa doterani ko selanec za na doktor![]()