Нови фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата MkDon
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 477845
Од каде може да се нарача, знае некој?

Имаш порачувано од оваа страна? Или некој друг?
Ме интересира каков е квалитетот.

Најискрено не ги ни менувам, 5 год нарачувам од кај нив а од 201ш8та постојат како шо ми кажува.

Сакам да нарачам дрес од fktto.com или okkinetic.com па некој да ми каже со каков квалитет се?

30 евра за најлон копија не давам па ја на мајка нека е. Уште 30 евра ќе дам и ќе го земам на попуст. Синкир секој ден дресој купваме

Не е најлон копија 90% исти се а и не се дупло поефтини туку повеќе од 3 пати. 25-30€ за копија или 90-100€ за оргинал.

:kuracc:
Автоматски споено мислење:

Не е најлон копија 90% исти се а и не се дупло поефтини туку повеќе од 3 пати. 25-30€ за копија или 90-100€ за оргинал.
На попуст за 50 eвра можиш да го најдеш дресот, оригинал.
Кога има попусти за празници, блек фрајдеј, при истек на сезона итн.

Јас имам членска од Атлетико која за волја на вистината доста ја покачија, 72 евра е, ама ти даваат ваучер од 30 евра да искористиш за шо сакаш, за роденденот 30 % попуст имаш на се и стандардни 10 % нон стоп.
Сето ова во комбинација и ми доаѓа за чисто џабе дресот, башка членската си ја користам за натпревари и други ствари преку цела година, порани важеше за сеџоната тековна сега за цела година откако ќе ја извадиш Некогаш има и гратис печатење на име, амблеми итн.

Еве пример на Баерн дресовите за сезоната која помина се по 50 евра

Последно уредено:
Гледам ги фалите dresovionline

A некој искуство со овие?

Јас иам земено еднаш од овие не беше баш најдобар ептен ефтино изгледаше, среќа за дете беше па за едно лето го надрасна и у канта.

Гледам ги фалите dresovionline

A некој искуство со овие?

Тешка превара, видеата и сликите врска немат со реалноста.

Значи сепак dresovionline :D

Значи сепак dresovionline :D
Во мој случај првиот пар кога го нарачав дресот од кај нив си побарав слика пред да ми го испратат.
Ништо не те кошта побарај си и после потврди им дали го сакаш, ако не кој ги тркала ти си газда на свои пари.

Back
На врв Bottom