Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум IT техничарDobro be, od tolku IT tehnicari so se puvate tuka na forumot, eden ne se najde sposoben da mu napravi kontra na ovaa tatarkata.
Nesto vo smisla dali majkamu na Roden se ebavala za dve crveni na tezgite niz Makedonija spored evropa i cela evropa da glasa Da, samo bugarite Ne, so zabeleska deka ne za dve tuku za tri crveni se ebavala.
@ComfortablyNumb

Za bjons da ja editiras slikata znaese, za ovde pojma nemas , taka ?Не сум IT техничар![]()
Така. Не мора да бидеш ајти експерт за напрајш една слика у чатџипитиZa bjons da ja editiras slikata znaese, za ovde pojma nemas , taka ?

Pa naprajТака. Не мора да бидеш ајти експерт за напрајш една слика у чатџипити![]()
Dobro be, od tolku IT tehnicari so se puvate tuka na forumot, eden ne se najde sposoben da mu napravi kontra na ovaa tatarkata.
Nesto vo smisla dali majkamu na Roden se ebavala za dve crveni na tezgite niz Makedonija spored evropa i cela evropa da glasa Da, samo bugarite Ne, so zabeleska deka ne za dve tuku za tri crveni se ebavala.
@ComfortablyNumb

Ти кажав, не мора да бидеш експерт, значи можеш да напрајш и ти. Симни ChatGPT на телефон и задади му што сакаш.Pa napraj
Ти си бе заблуден германец , само мајката си знае кој е таткото....Сите знаат дека не одговарам на ѓубре, но ќе направам исклучок.
Мајка ми е германка, никогаш не била во Вардарско и нема намера да ја посетува оваа територија до крајот на животот.
Ако имаш повеќе од две набори во мозокот, се надевам дека разбираш како да реагираш во иднина.![]()
Wenn du willst , können wir auch auf deutsch diskutieren.Es ist mir ganz egal und erlich sagen viel einfacher.Ти си бе заблуден германец , само мајката си знае кој е таткото....
А јазикот зошто се вика мајчин јазик а не татков јазик?

НЕ.... подобро ти иде македонскиотWenn du willst , können wir auch auf deutsch diskutieren.Es ist mir ganz egal und erlich sagen viel einfacher.![]()

Кој бугарин не е заблуден, сите се правени мултиетнички, јас незнам после ова признание како не му е срам да дрви тука.Ти си бе заблуден германец , само мајката си знае кој е таткото....
А јазикот зошто се вика мајчин јазик а не татков јазик?
Јас ттоа бугарин би го ставил под наводнициКој бугарин не е заблуден, сите се правени мултиетнички, јас незнам после ова признание како не му е срам да дрви тука.

Come on ... we can talk in english .... на б'лгарски .... на мекедонски , понимају и говорју тоже по русскиј .... deutsch natürlich ..НЕ.... подобро ти иде македонскиот
да не си јалнаш дека татко ти е бугарин![]()