Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не.

Наводно, Фернадеш дал приоритет на Јунајтед. Зависи каде ке е Вест Хем утре по 19h.
Јас навивав Тотенхем да летнат Чемпионшип за сеир, ама заеби, повеќе ни одговара Вест Хем да испаднат.

Јас мислам дека тие и ке бидат,би бил задоволен.
Не знам зошто, ама Тонали некако се уште не ми е многу верно, а баш би сакал да го донесат, тој ќе е клучен.

Едерсон не е класа играч, ама повеќе го гледам како играч за ротација, кој ке дели минутажа со Меину, а цената нормално дека ке е таа, бидејќи ние сме Манчестер Јунајтед, а сега бека се фокусираат на Тонали и уште еден везен играч, после нека попопнуваат други дупки.

Uffff Tonali bi bil cresata na slagot , no bi bilo dobro barem uste eden bekap da zemat za koga nema da igra Tonali da diskutirame kolku sme tapa bez Tonali. Spored mene odlicen partner na Kobi, znae da diktira tempo i da dade dobri topki i e veke adaptiran prilicno dobro na PL. Uste kopilinjata da go dadat.

Uffff Tonali bi bil cresata na slagot , no bi bilo dobro barem uste eden bekap da zemat za koga nema da igra Tonali da diskutirame kolku sme tapa bez Tonali. Spored mene odlicen partner na Kobi, znae da diktira tempo i da dade dobri topki i e veke adaptiran prilicno dobro na PL. Uste kopilinjata da go dadat.
Двајца сигурно зимаме, три зависи од ситуација на Угарте.

во врска со Едерсон не верувам дека може да биде полош од Угарте... за ротација ќе е океј... многу натпревари ќе се играат, ќе има место за сите...

Ако го донесат Тонали ќе жртвувам овен пред зграда како оние кај Рамстор пред некој ден.
Нека ми се фатат анима дунди ќе го вртам на роштиљ со дрес на Тонали кога беше у Бреша.

Ај да не ви кршам филм, ама мислам дека шансите да го донесат Тонали се многу мали.
Многу пари ќе бара Њукасл, всушност и за Андерсон и за Тонали слична ќе е цената.

Back
На врв Bottom