- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 34.470
- Поени од реакции
- 73.022
Едерсон нели е повикан од Бразил?
Не.
Наводно, Фернадеш дал приоритет на Јунајтед. Зависи каде ке е Вест Хем утре по 19h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едерсон нели е повикан од Бразил?
Јас мислам дека тие и ке бидат,би бил задоволен.Тонали, Фернандеш, Едерсон. Таман никој не игра на СП.![]()
Јас навивав Тотенхем да летнат Чемпионшип за сеир, ама заеби, повеќе ни одговара Вест Хем да испаднат.Не.
Наводно, Фернадеш дал приоритет на Јунајтед. Зависи каде ке е Вест Хем утре по 19h.
Не знам зошто, ама Тонали некако се уште не ми е многу верно, а баш би сакал да го донесат, тој ќе е клучен.Јас мислам дека тие и ке бидат,би бил задоволен.
Yes.Дај боже да е вистина.
Двајца сигурно зимаме, три зависи од ситуација на Угарте.Uffff Tonali bi bil cresata na slagot , no bi bilo dobro barem uste eden bekap da zemat za koga nema da igra Tonali da diskutirame kolku sme tapa bez Tonali. Spored mene odlicen partner na Kobi, znae da diktira tempo i da dade dobri topki i e veke adaptiran prilicno dobro na PL. Uste kopilinjata da go dadat.
Многу пари ќе бара Њукасл, всушност и за Андерсон и за Тонали слична ќе е цената.Ај да не ви кршам филм, ама мислам дека шансите да го донесат Тонали се многу мали.