Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobro brate hvala puno ljubi te bratPavlovič iz Zagreba, da. Dogovaraju se, Zagreb ga ne želi pošto imaju 3 srednjih bekova. Želeli su i ČEŠKA na levom vanjskom ali ga Hrvati ne puštaju
Автоматски споено мислење:
A ko je taj Slovenac ne smijem da kažem jer uslovi su dogovoreni ali čeka se da se klubovi dogovore. Ali talenat je strašan. Bit čete zadovoljni sa njim u Bitolj
ja čudnih ljudi majko moja milaLepotica, kdo bi si mislil, da so si vse izmislili in da neumnosti ni? Tukaj so.
PRESENEČENJE
S še bolj skritim biserom iz velemestnih hodnikov.
Bravo majstori
Шо значи овај ребус дека го потпишаа Фитиљот?Јован од лани има многу напреднато, лани во ЛШ беше тромав не можеше да истрча 3 метра, сега е ракета. Ми се чини дека за многу брзо време ке биди дел и од сениорката репрезентација
Автоматски споено мислење:
Поздрав за цел оКрит
Прегледај го приврзокот 478232
Настрана то, шо го разбира ракомето во најситен деталeve neka sedi ovde samo neznam dali mozi pin da mu se klaj da bidi onaka najgore da izlegva
eve ti shizo i broj ke ti ostam da se javis od svirkacite da se zalis
ko pisese ke gi namestam nacevci za potop ubo ti bese busavo magare edno ?
more neka ti kisni kukata raspadnata da ti ja onadam
Прегледај го приврзокот 478198
ovde ko praevte muabet so najdobrio trener od viena do tokio ne ja naredi ubo ti inace se ke bese ko so treba i vidi kakvi naocari ti nacrtav ubaj crveno crni bratsko skopski
Прегледај го приврзокот 478209
, туку и префинет вкус има ко се работи за пијачката.
Фитиљо сам поткажа нешто на интервјуто на 24ракомет, кажа нешто како ова сезона нека ни е поука и мотив за следната сезона да се вратиме кај шо ни е местото и да се бориме како претходните сезониШо значи овај ребус дека го потпишаа Фитиљот?
Ovaj mislam e najdobar strelec ova godina vo Slovenskata liga
Се е убо дур не измислат лев линиски, после шо прајмеabe se super talent najdobar strelec ama so ke prajme so 4 levi vanjski ?!!![]()
Henigman ke ja zemi ulogata na abutovic verojatno vo vakov slucaj, druga logika nema.abe se super talent najdobar strelec ama so ke prajme so 4 levi vanjski ?!!![]()
i jas to go razmisluvam ama mnogu stranci ke se nastegat nema mesto za site veke seHenigman ke ja zemi ulogata na abutovic verojatno vo vakov slucaj, druga logika nema.