Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Не очекувам некој чуда од Червар.
Ама дека е легендарен светски тренер тоа е несомнено.
Лично очекувам да донеси некој класа голман, Митревски е идеален за втора опција со своите години и искуство.
Нема да заборавам кога ја превзеде репрезентацијата кога го пресели министерот на трибина и кога за прв голман го зеде Кирил Колев од Пелистер :pos:
Потоа очекувам да пркнат уште некој македонски репрезентативци.
Исто очекувам подобра одбрана и трансормации во одбраната.
И што е најбитно подобра психолошка подготовка и мотивација.
Очекувам Кузмановски да остани, јас мислам дека финансиски подобро тука врви него кога би отишол странство.
Павле Атанасиевиќ ќе добие некоја Дувњак улога во одбраната, со овие пикери има да пука седум на шест :pos:
Е сега прашањето е како да измислиме некој Миркуловски или Циндриќ?

:ROFLMAO:
Ако замини од Пелистер, единствено кај Киро ќе оди во Алк. Кај овие шанса нема иако нудат вртоглави суми за нашите играчи.
"НЕМАЛЕ"пари Епархијата, зато нема да го земат Фитиљо, така се "жали" онај шарлатано во интервјуто за Гол.МК. :icon_mrgr:
Само четврт буџет имале во лигата,
Поѓупска изјава. амин.
Абе такви финти, можи да му продава на РК Панчево, Колубара и слични, ко шо му продаваше 10 години.
Тие за една полусезона спичкаја појќе пари 99% од балканските екипи, и сеа лудило глуми, демек успех напрај со сиромашен буџет, а тие над 3.5 милиони евра на лагер во секој момент, бунар без дно.
Само не е тој крив, нашите ( играчи, тренери ) се за ...., шо му дозволија да глуми лудило дечкото, со играчи ко Савре, Томи Бој, Тасески, Ќосето и слични, за ова треба да му се симни капа, си искористи ситуација и ќе не дупат сеа.

60.000 евра и јаче во кеш го платија јапонецот за два месеци. Не ги познава парите дебелио. Пола екипа во кеш му е платена, воопшто не се во рамката од тој буџет од 800к. Врска нема.
Ко ќе секнат тие парината колку ќе се смеам божееее хахахаха.
Автоматски споено мислење:

Дечкото ништо не мисли како шо ќе му речат така прај.
Ако е Фитиљ за бегање, дај боже овој да го плати и во Охрид да оди. И Ко ќе дојди тука со боријата од на баба ми шпорето ќе го манам по гла. Башка, одамна ја немаме речено идол ти беше наш...

Не заборавај дека кај вас беа секнати 18 години по ред , па никој не ви се смееше ...
Како не се смеевте...
Ден денес се ситите, едвај чекате да пропадниме пак.
Оди на форумот кај вас прелистај да видиш шо пишат другарчињата.

Не заборавај дека кај вас беа секнати 18 години по ред , па никој не ви се смееше ...
Како прво кај нас никогаш не дојдоја такви пари од такви бизнисмени, освен Трифун Костовски во една епизода, никој друг бизнисмен не влезе со такви пари од под маса извадени. Знам како се плаќаа во Капри под чаршав играчите во кеш во тој период и толку беше година дена.
Ние 18 години немавме никакви пари, не такви па да секнат. Кај нас и регуларните пари беа секнати. Имаше години каде Пелистер завршуваше трет со 120.000 евра буџет. Сега можи да завршиме трети со 1.2 милиони буџет.
Не да се смеевте? Прдевте од среќа, ќефој бевте дури и дел од федерацијата курташак си играше со Пелистер, ко немавме за дресој наредната сезона. Ко игравме со 9 играчи од младинскиот состав. Бегај таму истребете се неможам да ве смислам. Еден да не останите.

se smeevte i sitevte i to kako
jas ne ve sfakam so demek na sekoja skacka nasa so ohrigani vie nesto strana zafakate kako na skolija ko deca pogolemio se kara so pomalio pa ovaj idi so brat mu da go brani
ili polojna ste vo glavnio vi grad doseleni od ohird pa ve boli .. drugo neznam
i denes ima komentari “ neka crknat vtora liga” “ platformata ke potoni “ i tn
e da znajs jas kako ke se setam ko ke zamini kozenko od klubo i ko ke ostaj 10M evra bordz e togas ni sv vmro nema da ve spasi e togas ke vidime e smeenje i sitenje
zabegvame site so of topic poke nasio dvor da si go gledame od na drugite

neka crknat vtora liga
И втора лига е за луѓе, искометира еден лик од градот каде е измислен спортот, дојде сега на ваша глава и боли. Дали имало смеење и "дупење"? Имало. Но во голем дел никој не сакал да ве снема или да "еден да не останите" а за рљзлика од вас оди прочитај погоре ќе видиш какви сте ....

Епа супер тогаш на исто сме. Ај мрш сега оттука ѕиркач еден.
И јас те сакам

Како не се смеевте...
Ден денес се ситите, едвај чекате да пропадниме пак.
Оди на форумот кај вас прелистај да видиш шо пишат другарчињата.
НЕ сфаќате дека ве дупиме, не сме злобни ко вас ...

Тушлото само нека продолжи со ова темпо, само ќе видиме до кога.

А, иначе нека замини Фитиљо во охрид ако сака 'persona non grata' да биди, на него си е

НЕ сфаќате дека ве дупиме, не сме злобни ко вас ...
И ние ве дупиме бе

И јас те сакам
Јас не те сакам јас те мразам бе чоек оти не разбираш. Те неќам, неможам да те гледам и да те смислам. Знам дека исто и ти мислиш само од шо си дволичен не го кажваш и се лигушиш тука, јас не ти прам лице и ти кажвам ете отворено, неможам да ве смислам.

И втора лига е за луѓе, искометира еден лик од градот каде е измислен спортот, дојде сега на ваша глава и боли. Дали имало смеење и "дупење"? Имало. Но во голем дел никој не сакал да ве снема или да "еден да не останите" а за рљзлика од вас оди прочитај погоре ќе видиш какви сте
e za luge vtoa liga i jas ti vikam
osvem za luge so se partiski pioncina i so gi spasvat magicno da ne igrat vtora liga
vidi jas barem sum iskren kako so ti rece pogore zeleno bel istoto go mislam i si go kazvam to za razlika od vas so glumite nesto ovde klubo na narodo pa pocnavte prikazna takva demek ne se poke bt selani pa ne navivte protiv bt nesto stav na grupata demek a vo dusata stavo vi e skroz prodrug odi vidi go gospodin sabja so go racunate za najrealen lik vidi go na kano koj postoj mu gi lajknuva a ovde glumi demek nesakam jas peer da propadne eurofarm bla bla
na kraj od deno mene mi e gajle dali me sakas ti drug tret samo sakam da ti kazam nema potreba od glumenje znajme deka sakate da ne nema deka ne racunate za ne luge i isto taka quro me zabole i za to
ete kaj nekoj od nasite pali mozi to i vi vervat ama licno i personalno kaj mene ne i za kraj ke upotrebam eden citat od goranbt so vas ni na svadba ni na pogred
i za dupenje nikoj ne se zali normalno e da ima dupenje vo rivalstvoto rekov deka ne sfakam so e potrebata da gi drzite ohrigani za kur samo konta nas
pozdrav i ubav den

Back
На врв Bottom