Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Значи ништо!
Ама реално тоа е, има други приоритети.
Има али најдобрите што ги има во моментов се Лесли и браќата Флечер, а гледаме колку вредат они.

Едниот Флечер не беше лош, еднаш двапати кога влезе.
Значи од академија тенко, ваму Касемиро треба да се мења, тврдо ќе биде. Андерсон или Тонали тешко, Вортон не е тој тип играч, макар што ми се допаѓа каков преглед има.
Ќе бидеме гревои во ЛШ.

Едниот Флечер не беше лош, еднаш двапати кога влезе.
Значи од академија тенко, ваму Касемиро треба да се мења, тврдо ќе биде. Андерсон или Тонали тешко, Вортон не е тој тип играч, макар што ми се допаѓа каков преглед има.
Ќе бидеме гревои во ЛШ.
Витек е голман од академијата што може да го искористиме за да не купуваме друг голман, добра сезона имаше у чемпионшип.
За други што нема заслужна е управата.
Исто Вортон најверојатно ќе оди у Ливерпул, нашите одлучиле дека е сличен профил како Мејно а нас ни треба друг тип играчи.
Трансфери сигурно ќе има минимум два везњака кои ќе се ќе видиме.

Витек е голман од академијата што може да го искористиме за да не купуваме друг голман, добра сезона имаше у чемпионшип.
За други што нема заслужна е управата.
Исто Вортон најверојатно ќе оди у Ливерпул, нашите одлучиле дека е сличен профил како Мејно а нас ни треба друг тип играчи.
Трансфери сигурно ќе има минимум два везњака кои ќе се ќе видиме.
Не знам накај ќе тера Лузерпул догодина, ама му прогнозирам одлична кариера на Вортон.
Нашево ќумбе не е ни пола од него.

Нека испазарат салам играчи за во средина, ќе го истрпиме Далот уште една сезона.

Нека испазарат салам играчи за во средина, ќе го истрпиме Далот уште една сезона.
Ке крпиме како и до сега со второкласни играчи како Едерсон или некој анонимен што можеби има потенцијат.

За Тонали не се ни разговара за Чуамени ептен тешко, така да барем 60% наредната сезона од утакмиците ке бидат како некни со Сандерленд и мора да бидеме спремни со дијазепам , еманера, и апарат за притисок.

Едноставно не се амбициозни газдите и мора да се помириме со тоа додека се живи ке трпиме.

Што му фали на Фернандеш? Освен промашувањето на зицерот беше еден од најдобрите на теренот, како и скоро секоја утакмица. Плус 21 година е.
Тоа што ние немаме време да го чекаме да се развие, и сам кажа 21 значи не е развиен, притисокот ќе го изеде како и многу пред него, поарен е оној од Волвс што ќе оди во Атлетико

Ке крпиме како и до сега со второкласни играчи како Едерсон или некој анонимен што можеби има потенцијат.

За Тонали не се ни разговара за Чуамени ептен тешко, така да барем 60% наредната сезона од утакмиците ке бидат како некни со Сандерленд и мора да бидеме спремни со дијазепам , еманера, и апарат за притисок.

Едноставно не се амбициозни газдите и мора да се помириме со тоа додека се живи ке трпиме.

Реалноста е дека ти појма немаш за што се разговара. И не само ти. Немам појма ниту јас, ниту било кој друг надвор од еден мал затворен круг на луѓе. 99% од работите што ќе ги прочиташ на интернет се лага. Затоа олабај се малку, не смапај по темата со страв и бескорисни информации. Се фати сега за Едерсон ко пијан за плот. Веројатноста Едерсон да заврши во Јунајтед е минимална. И еве, иако и јас не знам, спремен сум да се кладам дека оваа година ќе има едно големо засилување во средниот ред. Лани донесоа три скапи и квалитетни засилувања, нема причина оваа година да биде поинаку, плус ќе има и повеќе пари од ЛШ и продажбата на неколку играчи.

Реалноста е дека ти појма немаш за што се разговара. И не само ти. Немам појма ниту јас, ниту било кој друг надвор од еден мал затворен круг на луѓе. 99% од работите што ќе ги прочиташ на интернет се лага. Затоа олабај се малку, не смапај по темата со страв и бескорисни информации. Се фати сега за Едерсон ко пијан за плот. Веројатноста Едерсон да заврши во Јунајтед е минимална. И еве, иако и јас не знам, спремен сум да се кладам дека оваа година ќе има едно големо засилување во средниот ред. Лани донесоа три скапи и квалитетни засилувања, нема причина оваа година да биде поинаку, плус ќе има и повеќе пари од ЛШ и продажбата на неколку играчи.
Истово и јас го помислив.

Лани зедоја добар залет со квалитетни играчи, за очекување е годинава да донесат едно големо име, што во моментални услови би било: Тонали, Чуамени, Гуимарес.. а плус нив уште некој од другите едерсони што се споменуваат...

Кое е тоа големо засилување, Балеба? И немораш да ме читаш имаш игнор копче , ако уште не знаеш како функционира Јунатед треба да научиш.

И не е спамење да споделам мое мислење ако не ти се допаѓа слободно игнорирај го, и не ме цитирај повеке и да се правиш паметен иако не си.

Back
На врв Bottom