Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Без разлика човекот што е во поодминати години, сепак е најсериозното решение кое сме го имале од Бабич наваму.
Ама нема врска, ќе го избркаме и него. Ќе му го најдиме чарето.
Ако е вистина, нека му е со среќа, се гледаме в сала.

Стар и сенилен тренер за старата и сенилна публика.
Бериќат, шо да ти речам.
Ако си Битолчанец не купвај карта и не се дружи со сенилни луѓе на трибина.
Ако си скопјанец кој те тркала, а и шо ти е гајле!?

Само уште еден доказ дека не знаат кај терат. Лино се носеше многу порано, да има доволно време да ја проанализира екипата и да донесе играчи, не е магионичар да направи нешто преку ноќ.

Само уште еден доказ дека не знаат кај терат. Лино се носеше многу порано, да има доволно време да ја проанализира екипата и да донесе играчи, не е магионичар да направи нешто преку ноќ.
Е некој мора да донесат трнеер. Тој е тајмингот, сезонста е промашена.
Дајбоже да е вистина и да го донесат, да ги среди малце организационо а после и играчки.
Мене искрено не ми е верно ова, ама ајде да видиме шо ќе биди.

Во секој случај од него можи само да се научи за ракомет во секој аспект. Ако се паметни ќе го искористат и ќе научат многу.

Јас мислам дека е време и на Лино Червар да му објасниме колку не знај ракомет :masa:.
Плус можи да е заебанција...

Potpisa stariot... da se nadevame na podobro
А за фитиљот има вести оти пред недела дена некој спомена дека потпишал, но после никој ништо поќе не рече ...

А за фитиљот има вести оти пред недела дена некој спомена дека потпишал, но после никој ништо поќе не рече ...
Со болдирана самодоверба се шират чаршиски муабети тука, па после толку приказни веќе ништо не вервам. Искрено, ни за Лино не ми звучи баш верно, ама ајде

Back
На врв Bottom