Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
Се опуштиле вчера вардарци славеле (заслужено) имало по сториња во кафани, очекувам победа утре на ОХРИД... Него ми излезе преска на ФБ слика Пецак со градоначалникот на Весзпрем, се збратимиле град со град најавиле соработка на многу полиња бла бла да не должам политика.. На спортски план да очекуваме некоја соработка/бомба ? :D
се работит на тоа веќе 2 год, охрид,вардар,веспрем,една српска,една словенечка,зошто не извиџач,загреб....
-утре голем аплауз за скопјани ,честитки за титулата и да победиме да прокнижиме нови бодови за 2 место.

Јас памтам дека од Веспрем, тимот, беа кај вас пред некаде 4 години за соработка. Баш сакав да прашам зошто ништо не бидна со тоа, тогаш се збореше дека ќе пуштат некој млад играч кај вас.

Како е со Стрмљан работата, ќе играт денеска или ќе го чуват за гулаш?

Се опуштиле вчера вардарци славеле (заслужено) имало по сториња во кафани, очекувам победа утре на ОХРИД... Него ми излезе преска на ФБ слика Пецак со градоначалникот на Весзпрем, се збратимиле град со град најавиле соработка на многу полиња бла бла да не должам политика.. На спортски план да очекуваме некоја соработка/бомба ? :D
Oni pijani ke dojdat :))

Како е со Стрмљан работата, ќе играт денеска или ќе го чуват за гулаш?
ќе го одмараме појке ,све зависит каков тек ке добиет утакмицата ......морат да се мислит на следните одлучувачки три 20 мај/////23/24 и реваншот 30/31

се работит на тоа веќе 2 год, охрид,вардар,веспрем,една српска,една словенечка,зошто не извиџач,загреб....
-утре голем аплауз за скопјани ,честитки за титулата и да победиме да прокнижиме нови бодови за 2 место.
go cicnavte posle utakmica?
so dve race ili bez race?

Две мачни, поприлично тегави викенди особено таа со Целје.
Од почеток до крај гол за гол со жилавите Словенци (секоја им чест и на развојот на играчи и навивачкиот дел) до историја, имам доста прескоци од таа дали од еуфорија дали не знам од шо.Ама некој пат имаш претчувство дека денот убо ќе завршит, така беше од почеток ова.Па и Анте на пеналите ко ја опали а ла Сeрхио Рамос.

Другата со веќе решени некои работи, пак мачно до крај иако овде добивме можност да видиме уште еден домашен (охридски) играч со посериозна улога Никола Ристески на лево крило и за секока пофалба освен 3 од 3 мислам имаше 2 пресечени топки при крајот.Добро е шо е уште под 20 год. па да го заменит Гоцка во иднина.Едно време гледавме 3 пикери во одбрана т.е. еден пикер/крило Лиапис и многу 7 на 6.Заморот на двете страни, ќе се верглаше до крај да имаше гостите потреба.А Малус и Горига немаше потреба за второ ама Чупиќ со свој план.

И да Пилиповиќ мајсторе!
Дајбоже Славиќ да е исто добар.

go cicnavte posle utakmica?
so dve race ili bez race?

Не , ама некои на појќе пати цицнаа и со раце и без раце.

Сериозно, некогаш да се имат грам самокритичност.

Никола Зечевич потпишан, супер лев бек за ротација на Анте ко ќе не му одит во напад, одбрана мислам дека не играт кузнајт каква овај ама имат солидни изданија во напад.

:ROFLMAO:Vukasin Vorkapic i Orjonikidze stojat na wikipedia joining za sezona 26-27, nekoj povekje info ili nekoe dete se zaigralo so wikipedia?
Ептен се заиграле Орјоникидзе после повредата не е веќе член на Охрид, а и Ловро Јотиќ веројатно.

Еден или двајца самураи ќе имате в година? :rolleyes:

Back
На врв Bottom