Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Цветан пред да се повреди беше далеку пред Манасков во формата.
Во три животи не може да биде подобар од Манасков. Бил подобар во форма, пошто Манасков имаше сезона и кусур дупка во кариерата кога личеше дека попрво ќе се пензионира отколку дека сериозно ќе продолжи да игра.

Во три животи не може да биде подобар од Манасков. Бил подобар во форма, пошто Манасков имаше сезона и кусур дупка во кариерата кога личеше дека попрво ќе се пензионира отколку дека сериозно ќе продолжи да игра.
Цветан пред да се повреди беше далеку пред Манасков во формата не реков дека бил, како бил, шо бил. Беше подобар во тој момент и крај на приказната.
Не знам шо потреба за појаснувања толку...
А ако вратиме поназад во еден период само јас го бранев Манасков, пола од овие не сакаа да го видат во нашиот дрес, а камоли друго.

Серафимов ќе биди доста надвор од формата дури да стигни кај нас...Пак мачење со десен бек

Последно уредено:
Серафимов ќе биди доста надвор од формата дури да стигни кај нас...Пак мачење со десен бек
Мислам дека тренира со клубот, пред некој ден беше во Битола

Abe dur nese zemi nekoe igracinja sreden beg sreden beg od klasa kako na kantan mahe guri od sporting lumbruso bese mn uba opcia ama nisto i trener so vizia i taktika i edno levo krilo kako sostaric marguc fitilo da se zadrzi plus na takva ekipa inace dzabe da se zbora ke ti se olesni rabotata nema da tie shube dali ti ke tie tesko vo ohrid na gosti ili alkaloid da go pobedis so 1961va kesi bidi klasika derbi inace ako nemat vizia za igraci se uste ne da me razberete pogresno ne zboram za inaet od sho me boli za klubo od sho go sakam i od sho mie maka vo mene vi kazvam ke ne tolcat drugata godina 3te ekipi derbi utakmici ama koj sme nie da kazvame koj ne slusa upravata si ima vizia belkim plan ostavame na niv da vidime toe too pozz ubav den imajte

Vaka da imase mazinja da piseja togas za Miravci ;)
Ama se duri se zamarame so drugite so rekle i so napraja nisto nema da bidi od nas.

p.s. ako ne zemime jak golman i jak shuter bek nisto ne prajme so rakometot.
Точно...го пуштив само за содржината...

Back
На врв Bottom