Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не си правите услуга со мислата да им ги тупнете вашите деца да бидат чувани и растени од овие бумери југословенски. Имено мои комшии од нивните внуци создадоа идни трујачи на животни, особено на мачки. Едвај научија да зборуваат и да одат, одма со камења маваат

Avstriec kolega srednovecen majstor vo wandern hiking i drugi alipinisticki sranja, mu zavrsiv golema rabota, mi doaga na poseta so poklon Mercy cokolada najgolemo pakuvanje, da sum i gi dal na zenata posto bila mnogu ubava.... znaam deka Avstrijcite imat cuden mentalitet ostanav ladna glava da ne vlezam vo konflikt na koj sefot od Banja Luka veli sto ne si mu go napikao u Cmar celo cokolado....

Jas i gi nosam Mercyto na zenata i objasnubam sto kako naivna budala za kolegata plus i rekov i pokazav video kako Plavus Turcin sakase da me ukrade 100 evra na kasa no jas so pomos na video od gazdata go fativme kako me izmanipulira....

Ona denes ke dojde na kafe vo filijala zasto takov Turcin nemala videno ja potsekal na glavniot lik od nekoj film sto go davele posle Sekerezad....
Denes Turskiot Spasen Siljanovski dobiva Verbot Spielen od mene vo lokal....

Драга, убав ден сабајле испивме кафе и ајде на езеро на љуљашки, малиов ме пукна сакал надвор.
Бевме на панаѓур прво мирен беше, ај да седнеме да испиеме пиво, му купивме хот дог, кога се запна нејќе да седи го бркам таму, ме брука детево, нејсе нервозни на љуљашки отидовме...
Се љуљаше шо се љуљаше после отиде да фрла камчиња во езеро ај браво мами, кога наеднаш се затрча се пљусна цел у езеро се бувна.... Ја вриштам,...Нееееее!!!!!, луѓе гледаат, влегов у езерото излагај го грабнав за блуза и утоп мокри се цедиме по пат, ах бе дете детеее, за драми е роден:tapp:

Ова е од времето кога музикава ми течела низ вени и артерии...осеќам како ми го забавува пулсот, секоја тензија у мене ја поништува, моќно звучело некогаш, ама и ден денеска исто ако не и повеќе.

Драга

Додека е актуелно Водно и точкарите, да искоментирам. Го имам искачено 3-4 пати со велосипед и никогаш во животот (барем она што се имам искачувано по планини со велосипед) не сум ги држел голем дел од времето кочниците. Едноставно пази на пешаци, остри кривини, а од Средно надолу и понекое возило.

Рацете ме болеа, добив дури и грчеви од онакво кочење, а гумичките и обрачот на тркалото верувам дека биле жешки како да биле на Венера. Инаку имам голема желба да се качам со велосипед на 2-3 врва и се надевам ке ми се исполни желбата.

IMG_1728.jpegДрага...
Пред 40год на денешен ден... се деси хаварија од катаклизмични размери!
Не се ни свесни луѓево дека последиците од неа ги плаќаме ден денес, и ќе ги плаќаме и во иднина..

Слава геројам!

Драга
Денес е Тина Тарнер ден, синко ме отече не сака да чуе за друго.:confused:
My Love GIF

Охридските плажи во моментов се преполни со трски и ѓубре донесено од надојдените реки. Исто така на секој чекор има употребени куртони кои идиотите место да си ги приберат во најлони ги расврлиле кај ќе стигнат. А дечиња околу си играат несвесни за шо се работи. Е сега имаше едно време проект -За чиста и залена Македонија.
Проект кој даваше добри резултати. Поентата ми е да им се дадат униформи на тие паразитите од јавниот сектор кои никогаш не се појавиле на работа и нека чистат по плажи, по речни корита, диви депонии. Барем државава ќе има некоја корист од нив.

ohrid.1 отворете на инстаграм, да видите параглајдерите колку се паметни

Ќе го собереа детено не се нормални

Некој вика добро изгледаш,кој е рецептот или генетика неш'о таму ваму?
Се бањам еднаш неделно,заби ретко мијам,пиво пијам на "ште срце" или празен стомак(кој како милува) или жолта ако иам купено резерва...ме пратиш?Сакам да ти кажам дека не ме боли к. за никакви рецепти него работам све контра од онаа што ми се промовира ко модерно и здраво..

Back
На врв Bottom