Goran Bt
локал патриот
Istatq uprava bese I togas so donese tri tituli so red muabeto mi deka site se keivi I so rekoja gledacite ne zasluzuvaat vakvo pinizuvanje samo kjotek I brkanje q za Aljusot mu se dade sansa so bojkotirale ne znam so dva pati ostavka ne ja prifatile sega treba sam da si zamini isto igracite so ne gi racunaat odma uste utre brkajane tie so nemaat dogvori a tie so se so dogovori da ja doigrqat sezonata ovie so potpisqq za drugi kluboj isto brjanje da igraat samo tie so sakaat I nema da se steadqt ne mozi vakvo nikakvo ponasanje a najmnogu e krivq upravata so se stava pod tepih sega se izleze na videlina isposraa se so praveja tolku godini dno dna ne mozam da poveruvam so mu se desava no rekov porano ova e najebiveter sport na abutovic I tajnik umot mu e vo belgrad I slovan na drugite da si najdat klub a aljusot izguben vo prostor I vreme zalosno I nedopustlivo na ovie uslovi cela polisezona aj da bese eden Los den ova gi premina site granici ostavka na trenerot I brkanje na igracite bez dogovori I tie so potpisaa za drugi ekipi !Не е крив ни Стевче ни Играчите, лани истите играчи титула ни донесоја, крива е управата за кур не ги бива на чело со кусио
Mora.celosen restart drugo care nema !