Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

колку играчи се исповредија од кога превзема Керик?? има некој евиденција?? по една утакмица играат на 10 дена...

колку играчи се исповредија од кога превзема Керик?? има некој евиденција?? по една утакмица играат на 10 дена...
Не е до Карик тоа, имавме среќа троа претходно инаку и вака влечевме повреди.

Да браво на академците, иначе чудно што не се кука сега по академци, како Чидо оби, Амас, Леон и ресто пак исти играчи играат нема академци.
Али легендите што јадат трици по медиумите сега ги стишааа тие моабети.

To those who know Sir Jim Ratcliffe well, Michael Carrick doesn’t really fit the type of personality he’d usually be drawn to.

Ratcliffe tends to favour more alpha characters - which is why he was initially so taken by Ruben Amorim, someone who met intensity with intensity.

(Source: The Athletic FC)

За Нагелсман се пишува се повеќе и повеќе.

Ако е таква работата, кој знае како ке му "легне" хипстеров што доаѓа со скутерче и тротинет на работа.

Многу мачно ке биде после, 75% од одбраната не е форма. Мазрауи ептен лоша утакмица изигра со Лидс, Хејвен има играно цели 30 минути под Керик. Шо и Дало??? Еден нема што може прооисно да се справи со нафрлени топки.

Не знам дали 3-5-2 би била добра опција за мечов. Генерално, имам лошо претчувство за вечер.

Би потпишал нерешено со 2 раце сега.

Не знам дали 3-5-2 би била добра опција за мечов. Генерално, имам лошо претчувство за вечер
И јас мислам дека 3 5 2 би била подобра опција за денес. Сега ќе се види дали Керик знае да промени формација и тактика или ќе ги повтори грешките на Аморим

Мислам дека подобро би се снашол Шо, ама ај ќе видиме
Не велам не си у право, али најверојатно заради природната позиција е вака. Хејван е подобар лев центар бек, Мазрауи подобро ќе покрива десен центар бек од лев бек.

Зезната утакмица ќе биде. Мора да заминиме непоразени од Стемфорд Бриџ иако не ни оди во последно таму.

Back
На врв Bottom