Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Lemi ajde pusi kurac vise moj nabijem ti cerku na kurcinu moju
Автоматски споено мислење:

Sta oa ti stavjas koje su blokirane te liste jebi se i ti jebote lemi usta vas jebem ali cerkicecda bam.jebem
Ajde Jovane,uzmi lijepo tu zutu tableticu,sto ti je cika doktor dao.
PS
Jesi'l kupio pincete za pomoc kad ides piskit? :D

picek ne se srditi pogrijesio sam jer sam na prvu pomislio da si opet napravio 1001 nalog ali ovaj je ludji i od tebe :icon_lol:
a ja psovati niti vrijedjati necu to je tvoj nivo
Idiot si evo skoliraj se ti i ja smo nebo i zemlja.Muslimani su pametni ljudi al ti imas pileci mozak med njima.Pitaj svog kralja koliko je imao naloga ovdje koji su mu se lazno klanjali.

Sta se ovde desava,ovo je bas ono pravo"JEBO LUD ZBUNJENOG"
Ljudi koji mrze druge vjere to rade zbog nerazumijevanja, straha i nedostatka ljubavi u svom životu, a ne zato što su se s tom mržnjom rodili. Prema dostupnim analizama, takvi ljudi nemaju dovoljno vrlina koje bi njihovu mržnju ukrotili i često su naklonjeni osjećajima mržnje jer ne mogu osjećati ljubav.

Svi traze liste i skenere , meni to ne treba
ako neko ima neku donaciju da mi uplati
sinoc mi svi tiketi propali
a imam dobru semu ta veceras kao panelrazarac za teazenje test listi

možda čes setit i razumjet pre nasljednog uskrsa il kad ti nesto zatreba

Svi traze liste i skenere , meni to ne treba
ako neko ima neku donaciju da mi uplati
sinoc mi svi tiketi propali
a imam dobru semu ta veceras kao panelrazarac za teazenje test listi
Ode ti panel u poduzetnike AAA bonitet.
Moj cilj je dvosobni stan 80 m2 Novalja babe
Za 3 godine a ne neki testi za pinkove.
Jebe se meni za za bezvezne kanale.
Moj moto je malo radi i uzivaj.
Boli me kita ciji je duzi ovdje tako da radi mene se ne morate vise palit.Ne zanimaju me te gluposti skeniranja i pinkova.
Ne gledam ja ta sranja od listi kanale
Boli me dupe ko je sa kim dobar il u grupi vise.Sta se mene tice mozte skenirat ,tulit,visit dan i noc pred kompom ja ga nism palio vec 2 godine.

ako ko oče skener koji radi samo na dugme scan nek se javi donacija 200 evri ima 1000 i preko različitih listi exyu servera i preko 8000 tisuča stranih

biče sada i puno govora kako ima neko bolji skener a to samo zbog toga jer oče da kažu kako njihov skener je bolji od mojeg da pljuvaju po mom , moj skener ima još dopunee sve to ide uz skener, kojem trebaju da se dopuni, da vidite sta sve trrebate : vpn konekcije, provera listi , sve to ide đžaba uz skener, ko oče nek se javi na pm i nesto sto sto niko nema tu dobije đžaba . u pm poruke

Последно уредено:
nesto si zaboravio , uslikaj i skener kako vadi liste ,mozda ce ti zločko, ko da kupi ovo pa da im pokupiš sve iz kompa

lemi izvinjavam se ti javno , za sve grde rjeći što sam napisao tebi , imao si pravo u vezi tog zločka , prava je zloba od čovjeka , mislio da je dobar al sad vidjeo pre par dana da sam pogrjesio u vezi njega , svi ste ga napadali a ja mislio da ste vi zlobni , sada vidim zasto ,jer to je osoba kojoj je vazan samo novac i da zajebe svakoga ako baš ima mogučnosti samo da nesto izvuče od njega

Ljudi Zlocko je na sceni platforme jos davne 2013 godine,na svakom je forumu,i svuda se pise kako vara ljude da umesto skenera uvali Kitu,kolko se secam Jura i tebe je zavalio za 100€,bar si tako napisao,al ja ne krivim Zlocka covek se bori i pliva u tim prevaram,krim vas sto uz tolko opomena da se paziti kakav je Zlocko vi i dalje na sedate,da zavrsim "Sta reci...koju poslugu porati":LOL:

Zločko je patetična figura iz podzemnog svijeta digitalnih prijevara, čovjek čija je glava poput preopterećenog servera – puna glitchova, lažnih paketa i beskrajnih petlji gluposti. Rođen u nekom zaboravljenom balkanskom selu gdje je internet dolazio preko susjedovog satelitskog tanjura, Zločko je odrastao vjerujući da je genijalni haker. Umjesto toga, njegov "genijalni" plan uključuje slanje SMS-ova s greškama u pravopisu poput "Pošalji mi PIN ili izgubit ćeš banku!!1!", koristeći e-mail adrese kupljene na crnom tržištu za 5 eura po komadu.
Svaki dan sjedi u svojoj sobi prepunoj energetskih pića i prljavih tanjura, tipkajući na starom laptopu s naljepnicama "1337 h4x0r". Njegove žrtve? Ljudi koji su dovoljno nesretni da kliknu na link ka "Besplatni BMW za testiranje" ili "Tvoja banka je hakirana, pošalji mi podatke". Ali Zločko uvijek pravi greške: zaboravi da obriše svoje ime iz poruke, koristi isti lozinku "zlocko123" za sve račune ili šalje phishing linkove koji vode na YouTube videe o mačkama. Policija ga uhvati svaka tri mjeseca, ali on se uvijek vrati – s novim "planom" koji traje 48 sati prije nego što se sruši.
U fikcijskom svijetu, Zločko nije zloća, već karikatura ljudske gluposti: večiti početnik koji sanja o milijunima, a završava s računom za struju koji ne može platiti. Njegov smijeh je hihot u noći, podsjetnik da čak i najgori prevarant misli da je kralj.

Mogu majci da ti ivalim kitu i to veliku

Zlocko ti sve Zivo pojeba na netu,sad dosla i moja jadna stara majka na red,neces ti jos dugo osecam te ,tresu ti se ruke i promasujes slova,jel sam nesto slagao sto sam napisao?il se stidis istine......ja kad pogresim i kad sam kriv priznam brate,sta da ti kazem koju poslugu da ti poratam :LOL:
Sve sto si naoisao tacno samo ovo si trebao da napises da sam ti jebao zenu i svrsio u nju pa vidi deca na koga ti lice

https://files.fm/u/ skener ibo

Trese mi se kurac mamu ti jebem u pocku
Gotov si brate poceo si i slova da gutas,al ipak mi te je zao zivo si bice,niko te ne voli,ajd ja cu da te simpatisem da ne odes sa ovog sveta sam,tesko je to brate zato te razumem i zato stalno posluge poratim,ziv i zdrav bio brate uzmi onu tabletu sto ti prepisao doktor ugurovic,dolazis do usijanja,svasta moze da se desi

Back
На врв Bottom